Splash News
NIŠTA OD RAZVODA

Druga prilika za Bena Afflecka i Jennifer Garner: Ponovno sretni nakon rehabilitacije

Prije gotovo dvije godine holivudski par je objavio da se nakon deset godina braka razvodi, ali čini se da su Jennifer Garner i Ben Affleck svojoj ljubavi ipak odlučili dati drugu priliku.

Početkom mjeseca su izvori bliski paru za magazin People otkrili da je slavna glumica odlučila odustati od razvoda i pokušati izgladiti nesuglasice sa suprugom, oskarovcem Benom Affleckom, a obiteljski izlazak ove nedjelje, u kojem par nije skidao osmijeh s lica, došao je kao potvrda njihovih navoda.

LA Photo Lab / Splash News

Nakon što se vratila iz Atlante sa snimanja novog filma "Simon vs. The Homo Sapiens Agenda", Jennifer Garner je sunčanu nedjelju provela u društvu 11- godišnje Violet, 8-godišnje Seraphine i 5-godišnjeg Sama, ali i supruga Bena Afflecka s kojim se razišla prije gotovo dvije godine. Ipak, njih dvoje nisu ostavljali dojam para koji je pred razvodom, a to je njihov prvi izlazak nakon što je Affleck nedavno objavio da je završio program za liječenje od ovisnosti o alkoholu na koji je krenuo još 2011. godine

- Želim živjeti punim plućima i biti najbolji mogući otac. Želim da moja djeca znaju da nije sramota tražiti pomoć ako ti je ona potrebna i želim biti oslonac svakome tko treba pomoć, ali ga je strah poduzeti prvi korak. Sretan sam što imam ljubav svoje obitelji i prijatelja, što uključuje i Jennifer, koja me podržavala i brinula se za našu djecu dok sam ja dobivao pomoć koja mi je bila potrebna - rekao je otac 11-godišnje Violet, 8-godišnje Seraphine i 5-godišnjeg Samuela. Iako su vijesti da se rastaju nakon deset godina braka potvrdili još u lipnju 2015. godine, ostali su u vrlo dobrim odnosima - prvenstveno zbog dobrobiti djece - ali je njihova bliskost ponovno pokrenula šuškanja o pomirenju koja glumci još uvijek nisu komentirali.

Linker
18. travanj 2024 15:54