Odrasla pred kamerama

Drastična promjena imidža: Holivudska princeza neprepoznatljiva je s dugim plavim uvojcima

Zvijezda serije ‘Stranger Things‘, odjevena u kreaciju Louisa Vuittona, prošetala je crvenim tepihom ruku pod ruku sa sinom rock zvijezde Jona Bon Jovija.

Premijera dugoočekivane četvrte sezone Stranger Things održala se proteklog vikenda u New Yorku, a sve oči bile su uperene u jednu od zvijezda serije, 18-godišnju Millie Bobby Brown.

Lijepa glumica, koja u popularnoj znanstveno-fantastičnoj horor seriji glumi Eleven, crvenim je tepihom prošetala s dečkom Jakeom Bongiovijem, sinom rock zvijezde Jona Bon Jovija. S obzirom na to da donedavno bila brineta, njena nova plava boja kose bila je poprilično iznenađenje.

image

Millie Bobby Brown

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Oduševila obožavatelje

Millie je imala samo 12 godina kada je dobila ulogu djevojke s telepatskim i psihokinetičkim sposobnostima, a gledatelji su pratili kako raste na malom ekranu, ali i izvan njega.

Obožavatelje je oduševila i u subotu nakon što je odjevena u satensku haljinu Louisa Vuittona pozirala fotografima. Ona i Jake obznanili su svoju vezu u studenom prošle godine zajedničkom fotografijom s London Eyea koju su objavili na Instagramu.

Čitaj i: Millie Bobby Brown prvi put svijetu predstavila dečka, Jakea Bongiovija

Osim njih na premijeri su bili njeni kolege iz serije Winona Ryder, Natalia Dyer, Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Noah Schnapp i Gaten Matarazzo.

Linker
15. travanj 2024 04:52