CROPIX
Opet 'diže prašinu'

Domaćica od formata: Nives zadivila kućnim majstorijama na terasi, otkrila tko živi ispod nje

Pjevačica i zabavljačica uz brigu za dvoje djece neumorno obavljai sitne popravke u svom domu, iz kojeg za vrijeme pandemije ne izlazi.

Nema toga što Nives Drpić ne može, od glume, pjevanja, pisanja, kuhanja, internacionalne karijere žene nogometaša, a sada bez imalo kompleksa pokazuje da joj ni metla nije strana. Popularna Nives Celzijus nasmijala je svoje brojne pratitelje na Instagramu nizom videa u svojim storyjima um kojima je vrlo detaljno čistila svoju prostranu terasu.

Terasa joj je i prije pandemije, a pogotovo nakon nje, postala joj je omiljena kulisa za objave na Instagramu. Kako bi terasa blistala i bila čista, Nives se brine sama.

Prašinu šalje susjedima

"Zašto bi samo na našoj terasi bila prašina, kada može i na njihovoj? Dijelite li i vi nesebično prašinu sa susjedima", našalila se pjevačica uz objavu. No ipak Nives ne prkosi svojim susjedima, jer, kako je otkrila u stanu ispod nje živi njezina majka koja se sigurno neće ljutiti na svoju kćer.

Instagram
Nives Drpić čisti terasu svog doma u Zagrebu.

Nakon što je uredila lijepu terasu, Nives je odahnula uz čašu vina. Tu je u dugom monologu ispričala što je sve od radova napravila na terasi, od brušenja drvenih dijelova do želje da zamijeni pločice, a to, kako je ustvrdila još uvijek ne zna sama.

Čisti, brusi, pere...

"Ja sam u stanju tri sata nepovezano pričati o daskama i spremanju bez da popijem čašu vina. Službeno sam stara", još jednom se našalila Nives. Ovom objavom ne samo da je nasmijala svoje pratitelje, nego je impresivnom popisu vještina dodala još i one koje bi je kvalificirale za solidnog domara.

Instagram
Nakon čišćenja odahnula je uz čašu vina, kojeg nije ni okusila.

Nives je za knjigu "Gola istina" osvojila prestižnu književnu nagradu Kiklop, nakon toga okušala se na kazališnim daskama osječkog HNK te je glumila u TV seriji "Čista ljubav", pokazala je kulinarsko umijeće u pobijedivši u prvoj sezoni "Masterchefa", kao i ono zabavljačko u emisijama "Tvoje lice zvuči poznato" i "Ples sa zvijezdama", a sada je pokazala kako se dobro snalazi i u kućanskim poslovima i sitnim popravcima.

Nives s nekadašnjim nogometašem Dinom Drpićem ima dvoje djece Taishu i Leonea, a u nedavnim objavama vezanim za školu u kući, kazala je kako se divi njihovim učiteljicama.

Pročitajte i:

Linker
25. travanj 2024 01:20