stoji uz nju

Dok Amber Heard šuti, njezina sestra poručuje: ‘Znam što sam vidjela, istina je zauvijek na tvojoj strani‘

Suđenje za klevetu između Amber Heard i Johnnyja Deppa završilo je prošli tjedan. Dok Depp slavi, Amber se povukla s društvenih mreža, a umjesto nje progovara njezina sestra.

Otkako je izgubila parnicu od bivšeg supruga Johnnyja Deppa za klevetu, glumica Amber Heard drži se podalje od javnosti i vjerojatno razmišlja o tome kako će Deppu platiti odštetu od 15 milijuna dolara.

No, njezina sestra Whitney Heard na Instagramu je iskazala podršku voljenoj Amber. Naime, Whitney je podijelila sliku s hashtagom "stojimuzAmberHeard" i uz nju napisala podužu poruku.

Čitajte i: Amber Heard u velikim problemima: Ima li glumica uopće dovoljno novca da isplati odštetu Johnnyju Deppu?

"Još uvijek stojim s tobom, sister. Jučer, danas i uvijek ću biti ponosna na tebe što si se zauzela za sebe, što si svjedočila i ovdje u Virginiji i u Ujedinjenom Kraljevstvu i što si bila glas mnogih koji ne mogu govoriti o stvarima koje se događaju iza zatvorenih vrata. Znali smo da će ovo biti teška bitka i da su karte posložene protiv nas. Ali ti si ustala i progovorila bez obzira na to. Velika mi je čast svjedočiti za tebe te bih to učinila milijun puta jer znam što sam vidjela i jer je istina zauvijek na tvojoj strani", rekla je Heard.

"Tako mi je žao što se to nije odrazilo na odluku koju je donijela porota, ali ja nikada neću odustati od tebe, kao ni bilo tko tko je uz tebe. Zauvijek uz tebe", napisala je Heard.

Obožavatelji su joj ispod objave ostavili mnoštvo komentara podrške u stilu "šaljem tebi i Amber puno podrške" i "puno ljubavi u vašem smjeru".

Amber se povukla s društvenih mreža nakon suđenja, ali je na Instagramu objavila izjavu ubrzo nakon što je porota donijela svoju presudu u četvrtak.

image

Amber Heard i Johnny Depp.

JONATHAN BRADY/PA IMAGES/PROFIMEDIA

"Razočaranje koje osjećam danas je nemoguće opisati. Slomljena sam srca što brdo dokaza još uvijek nije bilo dovoljno da se suprotstavi nerazmjernoj moći i utjecaju mog bivšeg muža. To je nazadovanje. Vraća sat unatrag u vrijeme kada bi žena koja je progovorila mogla biti javno osramoćena i ponižena. To odbacuje ideju da se nasilje nad ženama treba shvatiti ozbiljno. Vjerujem da su Johnnyjevi odvjetnici uspjeli natjerati porotu da previdi ključno pitanje slobode govora i zanemari dokaze koji su bili toliko uvjerljivi da smo pobijedili u Velikoj Britaniji. Žao mi je što sam izgubila ovaj slučaj. Ali još sam tužnija što sam, čini se, izgubila pravo koje sam mislila da imam kao Amerikanka - da govorim slobodno i otvoreno", napisala je Amber.

Linker
18. travanj 2024 23:45