kakav uspjeh!

Dobrodošao među legende! Dino Jelusić pridružio se članovima jedne od najvećih svjetskih rock grupa

Domaći pjevač novi je član legendarne rock grupe s kojom bi trebao krenuti na turneju u proljeće 2022.

Mladi hrvatski glazbenik, koji se uz karijeru u bendu školuje i na Muzičkoj akademiji, Dino Jelusić (29), postigao je još jedan hvalevrijedan inozemni uspjeh - britanske rock legende Whitesnake, na svojim su stranicama objavili da je Dino njihov novi član.

Nova postava ekipira se za planiranu turneju na koju bend kreće u proljeće 2022. s grupama Europe i Foreigner. Uz datume turneje Whitesnake je istaknuo našeg Dinu kao svog novog člana, a vijest je objavio sam pjevač David Coverdale.

"Apsolutno sam oduševljen što mogu pozdraviti dolazak iznimno talentiranog Dina Jelusića u Whitesnake. Pratimo ga još otkad smo prije dvije godine zajedno svirali u Zagrebu. Jako će vam se svidjeti", poručio je Coverdale, frontmen grupe Whitesnake.

Osim što se i ostatak benda mogao uvjeriti u kvalitete našeg glazbenika na zajedničkom nastupu u Zagrebu kada je prije rock legendi na Šalati nastupao Jelusić sa svojim bendom Animal Drive, poveznica im je i još jedan Dinin angažman. Naime naš talentirani vokal već nekoliko godina nastupa s Trans Siberian Orchestra, u kojem svira i Whitesnakeov gitarist Joel Hoekstra.

Čitajte i: Od simpatičnog malog pjevača do vrsnog stručnjaka: Dino Jelusić slavi još jedan veliki uspjeh

Prepoznali njegov uspjeh

Da je baza fanova metal i rock muzike, možda ne toliko masovna, ali je itekako upućena, pokazuju i oduševljeni komentari obožavatelja Whitesnakea. "Uvjeren sam da će Dino dobro mijenjati Coverdalea, on je jedan od najboljih rock/heavy vokala", jedan je samo od oduševljenih komentara.

O svemu se oglasio i naš pjevač, koji je na Facebooku podijelio svoje dojmove o ovom velikom uspjehu.

"Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki DC rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda", napisao je Dino Jelusić.

Linker
20. travanj 2024 10:25