Getty Images for WCRF
bez gorčine

Demi Moore sve zabavila 30 godina starom fotkom: Puna je riječi hvale za svog bivšeg supruga

Jedan od nekad najmoćnijih holivudskih parova iako nisu zajedno preko dvadeset godina uvijek naglašavaju da su unatoč razvodu ostali dobri prijatelji.

"Sretan rođendan Bruce! Hvala ti za tri najveća dara u mom životu", napisala je glumica Demi Moore i objavila obiteljsku fotografiju iz 90-ih, koja je razveselila mnoge njihove obožavatelje.

Bruce Willis i Demi upoznali su se 1987. na premijeri filma 'Zasjeda', a iste godine su se i vjenčali. Za vrijeme braka oboje su na poslovnom planu procvjetali i bili jedni od najpoželjnijih i najplaćenijih glumaca u Hollywoodu. Par je svima slomio srce kad su objavili da se razvode 1998. Nakon razvoda su zbog djece ostali u dobrim odnosima. I tada i sada govore istu stvar, a to je kako su im prioritet njihova djeca.

Holivudski par iz braka ima tri kćeri; Rumer, Scout i Tallulah, dok je Bruce ima dvije kćeri Evelyn Penn i Mabel sa suprugom Emmom Heming-Willis.

Bruce je ovih dana proslavio 65. rođendan, a posao je zanemario zbog svojih princeza.

"U posljednje vrijeme uglavnom prihvaćam uloge koje mogu snimiti u nekoliko tjedana. Snimanja koja traju po nekoliko mjeseci prihvaćam vrlo rijetko.", dodao je poznati glumac.

Pročitajte i:

Linker
12. travanj 2024 15:15