Damir Kedžo
 HRT
talent samo takav

Damir Kedžo oduševljen Filipovom izvedbom njegove pjesme: 'Baš mi je ova najdraža'

Nekoliko doista iznimnih glazbenih talenata iznjedrila je nova sezona showa "The Voice Hrvatska" - svih osmero koji će se iduće subote boriti za ulazak u samu završnicu showa pokazali su umijeće koje je impresioniralo i etablirane glazbenike.

Filip Rudan iz Vanninog tima izveo je pjesmu Damira Kedže, "Srce mi umire za njom", a kad ga je čuo, Kedžo nije odolio komentirati na društvenim mrežama. Na svom Facebook profilu tako je objavio Filipov nastup, te ga popratio riječima: "Lijepo je čuti svoju pjesmu u izvođenju mladih i talentiranih pjevača koji dolaze. Meni najdražu i vokalno jako tešku pjesmu sinoć je pjevao Filip Rudan i ušao u polufinale The Voice. Bravo".

I Vanna je Filipa pohvalila na sav glas, odmah nakon njegova nastupa uživo. Ushićenim mu je glasom rekla kako joj ljudi prilaze i hvale The Voice i povezanost koju imaju s natjecateljima, "jer to svi vide".

O nastupu osmero izabranih u finalu će iduće subote odlučivati samo gledatelji svojim glasovima.

U trećoj sezoni showa The Voicea Hrvatska pale posljednje mentorske odluke, a prvi put ove je subote glasala i publika. Iz svakog mentorskog tima jednog natjecatelja birali su gledatelji putem telefona i sms poruka, a od preostalo troje mentor je mogao odabrati samo jednog ili jednu. O nastupu osmero izabranih u finalu će iduće subote odlučivati samo gledatelji svojim glasovima.

Promo
Damir Kedžo

U 'The Voiceu' su pale posljednje odluke mentora: Vanna, Massimo, Gobac i Ivan bili su na velikim mukama

Linker
19. travanj 2024 01:00