TUŽNE VIJESTI

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez izgubili sina pri porodu, blizanac nije preživio

Zaručnica nogometaša Cristiana Ronalda nosila je blizance, međutim kćerkicu je rodila, ali dječak je preminuo na porodu zbog komplikacija. Vijest su podijelili na Instagramu te poručili da prolaze kroz ‘najveću bol u životu‘. Medije su zamolili za privatnost u ovim izrazito teškim vremenima.

Reprezentativac i kapetan Portugala, Cristiano Ronaldo objavio je tužnu vijest da mu je sin blizanac preminuo tijekom poroda te poručio kako mu u ovim teškim trenucima jedino rođenje drugog djeteta daje snagu, jednako kao i njegovoj zaručnici Georgini Rodriguez. Bliski prijatelji, obitelj i suradnici pružili su podršku i riječi utjehe te iskazali sućut putem društvenih mreža.

37-godišnjakinja je vijest objavila na Instagramu u ponedjeljak navečer.

"S našom najdubljom tugom moramo objaviti da je naš sinčić preminuo", stoji u priopćenju.

“To je najveća bol koju svi roditelji mogu osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Želimo se zahvaliti liječnicima i medicinskim sestrama na njihovoj stručnoj brizi i podršci. Svi smo shrvani ovim gubitkom i ljubazno molimo za privatnost u ovom vrlo teškom trenutku. Naš dječačić, ti si naš anđeo. Uvijek ćemo te voljeti”, poručili su.

Podsjetimo, u listopadu je Ronaldo otkrio svojim obožavateljima da očekuju blizance i kako se vesele proširenju obitelji. Portugalac već ima četvero djece, najstarijeg sina Cristiana Juniora, blizance Evu i Matea te najmlađu kćerkicu Alanu Martinu.

"Drago mi je što možemo objaviti da očekujemo blizance. Naša srca su puna ljubavi – jedva čekamo da te upoznamo”, objavili su na Instagramu krajem prošle godine.

Georgina je napisala i nekoliko rečenica o svom zaručniku te ga opisala kao nabrižnijeg oca na svijetu.

"Svaki dan kraj tebe je sretan i poseban. Volimo te. Hvala puno najboljem tati na svijetu.”

Linker
19. travanj 2024 10:01