Profimedia, United Archives
Teške optužbe

Charlie Sheen imao je 19 godina kad je silovao šest godina mlađeg kolegu?

Brzinom munje svijetom se proširila vijest o strašnim tvrdnjama da je Charlie Sheen silovao šest godina mlađeg kolega kad su bili u dobi od 13 i 19 godina.

Seksualna nastovanja u Holywoodu su se desetljećima nekažnjeno događala, desetljeća su trebala da žrtve progovore, a sada se, nakon slučaja s producentom Harveyem Weinsteinom, događa lančana reakcija kojom svakodnevno na površinu isplivaju nove zastrašujuće tvrdnje. Najnovija je da je glumac Charlie Sheen silovao glumačkog kolegu Coreya Haima, a da stvar bude još gora, Sheen je tada imao 19, a Haim svega 13 godina.

Glumac ga je, piše Enquirer, najprije uvjerio da je seks među glumcima uobičajena stvar u Hollywoodu. Najprije su pušili travu, a potom imali anlani seks.

'Haim mi je rekao da je imao spolni odnos sa Sheenom dok su snimali film Lucas', rekao je Dominick Brascia, bliski Haimov prijatelj, za Enquirer. 'Rekao mi je da su najprije pušili travu, a onda je uslijedio analni seks. Nakon što se to dogodilo, Sheen je bio vrlo hladan prema njemu, odbijao ga je. Kad je Corey htio nastaviti biti s njim, Sheen je ostao nezainteresiran'. Nesretni je Corey tada, naime, mislio da je zaljubljen u Sheena.

I Haimov najbolji prijatelj Corey Feldman u svojoj je knjizi "Coreyography: A Memoir" progovorio o tom slučaju, istim riječima. Opisao je i da se silovanje dogodilo između dvije prikolice. No, Feldman nije imenovao holivudskog glumca.

Haim je preminuo 2010. godine od predoziranja, nakon dugogodišnjeg konzumiranja droge.

Linker
19. travanj 2024 01:20