Rocker sa stavom

Četiri godine ljubi ovu ljepoticu: Damiano David u privatnom životu sušta je suprotnost onome što radi na pozornici

Talijan koji je osvojio gledatelje diljem Europe i sa svojim bendom osvojio pobjedu na Eurosongu, privatni život pomno čuva od očiju javnosti, a nedavno je obožavateljice ‘razočarao‘ priznanjem da je godinama u vezi s jednom ženom.

Svojom pojavom osvojio je Europu, u samo nekoliko dana oko Eurosonga Damiano David, pjevač talijanske grupe Måneskin zaintrigirao je sve generacije. One starije, jer ih taj odvažan 22-godišnjak podsjeća na heroje glam rocka iz mladosti, a mlađe jer je idealan glasnik generacije pogotovo nakon više od godine dana pandemijske šutnje.

Susjedi su ovogodišnje pobjednike Sanrema ponosno poslali na Eurosong, oni su u maniri najvećih rock'n'roll bendova prijatelji još od srednje škole. Od statusa uličnih svirača, natjecatelja talent showa, odskočili su upravo zahvaljujući karizmatičnom pjevaču. Njihova izvedba pjesme "Kiss This" grupe The Struts postala je viralna nakon što je Damiano u štiklama plesao oko šipke.

Iako su osvojili drugo mjesto u talijanskom izdanju X Factora 2017., u zemlji su postali prave zvijezde. Imali su tada 18 godina, a u to je vrijeme ekscentrični mladi rocker otprilike upoznao i ljubav svog života.

Čitajte i: Publika dovela Italiju do pobjede na Eurosongu! Mlada ekipa počela je svirkom na ulicama Rima, a sada su osvojili Europu

Iako provokativnim medijskim istupima, šminkom i oskudnom odjećom Damiano stvara image razuzdane rock zvijezde, u stvarnosti je čini se potpuna suprotnost. Privatan život krio je od javnosti, čak i kad su ga povezivali s drugim ženama, među kojima je i kolegica iz benda Victoria De Angelis.

"Svatko se može seksati i drogirati, ali zbog toga nećete biti cool... Biti umjetnik je dobra stvar, stvarati, biti kreativan, pisati... Doživjeti da nas ljudi gledaju kad smo na sceni, to je najbolje, želim da nas po tome pamte. Ne po mojim fotografijama sa ženama. Mislim, i to je sigurno cool, ali iskreno, nakon 10 minuta taj osjećaj već prođe", kazao je jednom prilikom u velikom intervjuu za Cosmopolitan.

Četiri godine ljubavi

Nedavno je u Instagram storyju otkrio i da njegovo srce već četiri godine pripada samo jednoj ženi, riječ je o fotomodelu i influencerici Giorgiji Soleri. Tri godine starija od njega, kratkokosa i tetovirana ljepotica karijeru je započela u rodnom Milanu. Od 2020. živi u Rimu, pretpostavlja se da se u glavni grad Italije preselila kako bi bila bliže svom poznatom dečku.

"Nakon četiri godine, možemo reći, zar ne?", napisao je Damiano uz zajedničku fotografiju, na kojoj nasmijani i zagrljeni poziraju tijekom izlaska u parku. Otkako su objavili vezu, u talijanskim medijima naziva ih se zaručnicima. No, kao i do sada, mladi Damiano mudro šuti o detaljima veze.

Čitajte i: Pobjednika Eurosonga optužuju za konzumaciju droge u prijenosu uživo, on se oštro brani: ‘Spremni smo na testiranje‘

Giorgia je na svom Instagram profilu nastavila objavljivati o temama koje je zanimaju, a uz poziranje za modne objave, to su i poezija, feminizam, kao i jedna sasvim intimna tema - naime djevojka je otkrila da pati od vulvodinije. To se stanje još naziva i bolešću bez dijagnoze i bez lijeka - djevojke i žene koje osjećaju bol u vanjskom dijelu vulve, ta bol je dugotrajna i žene koje od nje pate često je opisuju kao gorenje, pečenje, ubadanje, osjećaj kao rezanje nožem.

Giorgia je odlučila nizom video i pisanih objava progovoriti javno o toj bolesti i svojoj borbi, zbog čega je vulvodiniju kao bolest prepoznala i kvalificirala talijanska Nacionalna zdravstvena služba.

Damiano i Giorgia uspjeli su vezu sačuvati od javnosti sve ove godine, ti mladi, osviješteni i moderni ljudi, vjerojatno će još mnogo toga napraviti u svojim karijerama, a vijesti iz privatnog života i dalje će medijima davati - na kapaljku.

Pogledajte video
Linker
13. travanj 2024 16:28