MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Nema više besanih noći

Cameron Diaz ima genijalan trik kako se naspavati i istovremeno brinuti o maloj bebi

Glumica i njezin suprug, glazbenik Benji Madden, sada imaju pune ruke posla oko tromjesečne kćerkice. Ipak, oboje se uspiju odmoriti, a kako im to uspijeva, otkrili su u nedavnom razgovoru s prijateljicom.

Američka glumica Cameron Diaz i njezin suprug Benji Madden prije tri mjeseca dobili su djevojčicu i nadjenuli joj neobično ime - Raddix. U ovo teško vrijeme svakoj je majci prilično izazovno odgajati djecu bez obzira na njihovu dob, a ni Cameron nije pošteđena mnogih žrtva koje je morala podnijeti, bez obzira na to što na računu ima milijune dolara.

U razgovoru s make-up artisticom Gucci Westman, Diaz je otkrila je genijalan trik koji njoj i njezinom suprugu pomaže da se barem malo odmore od svakodnevne brige za Raddix.

"Uspijevamo jer imamo različiti raspored spavanja. Benji je 'noćna ptica' pa ide kasno spavati, dok ja volim u krevet ići ranije. Dok ja spavam, on se pobrine za bebu i obratno, što odlično funkcionira. Rano se budim i tada se brinem za dijete dok Benji spava", otkrila je Diaz.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE* Camren Diaz and her hubby Benji Madden are seen heading to see
4CRNS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I toga je, kaže, izvukla zaključak da nam svima treba netko tko je drugačiji od nas jer se tako nadopunjavamo. "Treba nam netko tko ne radi isto što i mi. To je plemenska stvar, zato su nam potrebna plemena", dodala je.

Bez obzira na to što je u izolaciji kao i svi mi, glumica tvrdi da je radoholičarka i uživa u tome. "Ujutro ustanem i ne stajem cijeli dan dok navečer ne spustim glavu na jastuk. Obožavam taj osjećaj. Naviknuta sam raditi, raditi i raditi", otkriva. Ipak, navečer se zna opustiti omiljenom aktivnošću - kuhanjem te kaže kako jede previše tjestenine "jer je to tako utješna hrana i može se jesti na toliko različitih načina".

Čitajte i:

Težak put do roditeljstva Cameron Diaz i Benjija Maddena: Doživjeli su nekoliko razočaranja, bilo im je teško i stresno

Cameron Diaz o majčinstvu: 'Mjesecima sam u karanteni, kuham svaki dan, suprug uspavljuje dijete'

Napokon znamo puno ime kćeri Cameron Diaz, neodoljivo je!

Nitko ništa nije slutio: Cameron Diaz i Benji Madden dobili su kćer!

Linker
18. travanj 2024 06:43