Bojan Zibar
Melem za oči

Branka Krstulović fura najpoželjniju torbicu sezone, Sandra Perković u prvi plan stavila dekolte

Ženstvene modne kombinacije i čista elegancija vladala je na crvenom tepihu ovogodišnjeg otvorenja Oscar revije u popularnom zagrebačkom kinu gdje se dogodio savršeni spoj mode i filma.

Večer glamura u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema dodatno su začinili hrvatski dizajneri koji su samo za ovu prigodu predstavili po jednu haljinu za neki od filmova koji su obilježili stoljeće Oscara, a dvije dame na crvenom tepihu su se posebno istaknule...


Petica za stil

Branka Krstulović sve je oduševila crnim kombinezonom, a u ruci je držala vrlo poželjnu torbicu sezone. Model torbice Bottega Veneta viđamo u brojnim street style kombinacijama, iako dolazi po baš paprenoj cijeni - od 14 pa sve do 20 tisuća kuna, ovisno o boji modela i načinu na koji je izrađen. Tako isprepleteni modeli dolaze po većoj cijeni od onih rađenih od glatke kože u jednoj boji, dok je na online stranicama najskuplji model onaj s uzorkom kože pitona.

Bojan Zibar

Sandra Perković još je jednom oduševila. Ona je, pak, u prvi plan stavila dekolte, a njezino ženstveno odijelo i hrabri izrez bio je idealan za crveni tepih.

Bojan Zibar


Kreacije na temu

Crveni tepih ovogodišnjeg otvorenja Oscar revije u Kaptolu Boutique Cinema bio je vrlo bogat. Odabrani hrvatski dizajneri Aleksandra Dojčinović, Matija Vuica, Zigman, ELFS, Boris Pavlin, Ivica Skoko, Igor Djuga, Boudoir i Nebo posebno su za event otvorenja dizajnirali po jednu haljinu za neki od kultnih filmova koji su obilježili stoljeće Oscara.

Aleksandra Dojčinović dizajnirala je haljinu za film 'Veliki Gatsby', Matija Vuica za 'Zameo ih vjetar', Juraj Zigman za 'Pobješnjeli Max', ELFS za 'Doručak kod Tiffanyja', Boris Pavlin za 'Moja Afrika', Ivica Skoko za 'Titanic', Igor Djuga za 'Bonnie i Clyde', Boudoir za 'La la Land' te Nebo za film 'Casablanca'.

Od 30. siječnja do 9. veljače u svim CineStar kinima u Hrvatskoj prikazat će filmovi koji su ove godine nominirani za prestižne nagrade: ''Joker'', ''1917'', ''Bilo jednom u Hollywoodu'', ''Jojo Rabbit'', ''Male žene'', ''Parazit'', ''Izazivač: Le Mans '66'', ''One su bombe'', ''Slučaj Richarda Jewella'', ''Nož u leđa'' i dr.

Linker
15. travanj 2024 05:36