Brad Pitt
 REUTERS
Potpuno je drukčiji

Brad Pitt nikad otvoreniji: 'Zadnji put sam zaplakao prije dvadeset godina'

Legendarni glumci Anthony Hopkins i Brad Pitt našli su se nedavno u hotelu u Beverly Hillsu kako bi otvoreno razgovarali o životu, svojim greškama i slabostima, a iz toga je izašao vrlo dobar intervjuu.

Iz razgovora između Brada Pitta i Anthonyja Hopkinsa može se štošta naučiti. Zvijezde su bez susprezanja razgovarali o svojim manama. 55-godišnji Pitt otvorio se 81-godišnjem glumcu za portal Interview, a dotakli su se i svoje zajedničke ovisnosti o alkoholu i koliko je važno praštati sebi i drugima.

Cast member Brad Pitt arrives for the London premiere of
REUTERS
Brad Pitt

Hopkins je progovorio o svojoj borbi s alkoholom te dodao da je 45 godina ne pije, dok je Pitt rekao kako je na alkohol gledao kao bijeg. Pitt je govorio o tome koliko je važno prihvatiti pogreška dodajući: "U tome je ljepota življenja."

Anthony Hopkins je s Bradom Pittom prvi put radio na filmu 1994. u filmu "Legenda o jeseni", a onda četiri godine kasnije zajedno su radili na filmu "Upoznajte Joea Blacka".

U.S. actor Brad Pitt arrives by taxi boat at the 76th Venice Film Festival, in Venice, Italy, August 28, 2019. REUTERS/Yara Nardi
Yara Nardi / REUTERS
Brad Pitt

Kao pravi muškarci dotaknuli su se i suza. Hopkins je dodao da što je stariji je osjećajniji, a te suze kaže nemaju veze s tugom. Brad je otkrio da gotovo nikad ne plače, te da je zadnji put zaplakao prije dvadeset godina.

"Nisam plakao posljednjih 20 godina, a sada sam u fazi sam u vrlo osjećajnoj fazi. Sve me može dojmiti. Moja djeca, prijatelji, vijesti koje čujem. Mislim da je to dobar znak, iako ne znam što si mi događa...", rekao je Pitt koji je priznao je da je prebrodio ovisnost pomoću susreta anonimnih alkoholičara.

Linker
16. travanj 2024 00:02