Najteži trenuci

Božo Vrećo u strahu zbog majke: ‘Zaplakala je na rastanku i dvaput se okrenula za mnom‘

Majka poznatog glazbenika bori se s teškom bolešću zbog koje je morala na operaciju. Sve to vrijeme Božo je uz nju i pruža joj neizmjernu podršku.

Bosanskohercegovački "kralj sevdaha" Božo Vrećo trenutno proživljava najteže trenutke prepune straha i zabrinutosti. Naime, prije tjedan i pol Božo je na svom Instagramu objavio da najvažnija žena u njegovom životu, majka Mila, mora na operaciju zbog dijagnosticiranog karcinoma.

Danas je majku otpratio u bolnicu i posvetio joj emotivan status:

"Jutros sam moju srnu otpratio u bolnicu, sutra je operacija ujutro i molim se molim svesrdno i svim srcem da sve prođe u najboljem redu i da mi majčica ozdravi, zaplakala je kad smo se rastali i dvaput okrenula za mnom niz hodnik kad su je odveli u njenu sobu. Jak sam i moram biti, ali neizmjerno mi sve vaše tople i pune ljubavi poruke znače. Nek je ljubav izliječi i bude uz nju. Ja ću je čekati...", napisao je potresen glazbenik.

Ova objava s fotografijom, baš kao i prošla na kojoj s majkom pozira u svečanim haljinama, ganula je srca mnogim njegovih fanova koji su njemu i njegovoj majci pružili neizmjernu podršku.

"Htjeli smo još jednom da prišapnemo jedno drugom da možemo sve i da smo dovoljno jaki. Lijepo smo se dotjerali i obećali jedno drugom hrabrost da nas vodi. Rekao sam joj: ‘Ti nikad nisi sama i ne boj se, ja sam tu i volim te najjače, znaš", napisao je Vrećo.

Inače, Mila već neko vrijeme boluje od raka, ali kroz sve prolazi lakše zbog ljubavi i podrške svoga sina.

"Saznali smo skoro da ima rak i sada se borimo, skupa i neustrašivo kao i do sada sa svime i znam da ćemo i tog "zlikovca" pobijediti, naša ljubav će ga otjerati što dalje, život takav kakav jeste donosi i teške i radosne trenutke i dok je ljubavi bit će još i života i radosti, hoću da samo vjerujem u to, da će biti dobro i još dugo godina me činiti sretnim. Srno moja nisi sama, uvijek sam tu, tvoje šareno lane (kako ti znaš reći zbog mojih tetovaža) je tu uz tebe da te zaštiti", napisao je Vrećo svojoj 'srni' tada u emotivnoj objavi.

Linker
19. travanj 2024 22:46