WILLIE GARSON

Borio se s teškom dijagnozom i otišao u tišini. Preminuo omiljeni lik iz serije ‘Seks i grad‘

Nakon kratke i teške bolesti preminuo je Willie Garson, popularni glumac od kojeg se sada u velikoj tuzi opraštaju obitelj i kolege.

U 57. godini, nakon kratke i teške bolesti, preminuo je glumac Willie Garson, poznat po ulozi Stanforda Batcha, prijatelja Carrie Bradshaw u popularnoj seriji Seks i grad.

Unatoč raku gušterače s kojim se tada već borio, Garson je pristao na ponovno okupljanje ekipe za nastavak serije naziva "And Just Like That" no konačan proizvod, nažalost, nije dočekao. Tužnu vijest za javnost je potvrdio glasnogovornik HBO-a Max za New York Post.

image
Znali smo ga kao prijatelja Carrie Bradshaw.
DJAMILLA ROSA COCHRAN/SHUTTERSTOCK

"Willie Garson bio je u životu, kao i na ekranu, odan prijatelj i svijetla točka svakome tko je bio u njegovu životu. Kreirao je jedan od omiljenih likova i bio je dio naše obitelji gotovo 25 godina. Nevjerojatno smo tužni zbog njegove smrti i izražavamo sućut njegovoj obitelji i voljenima", rekao je glasnogovornik za spomenuti medij, a od svog oca se emotivnom objavom oprostio i Nathen Garson.

Čitajte i: Carrie i ekipa se vraćaju! Potvrđen nastavak serije ‘Seks i grad‘, ali ne bez drame...

"Jako te volim, tata. Počivaj u miru i jako mi je drago što si sa mnom podijelio sve svoje avanture i uspio postići toliko mnogo. Ponosan sam na tebe. Uvijek ću te voljeti. Bio si najjača, najsmješnija i najpametnija osoba koju poznajem. Drago mi je što si sa mnom podijelio svoju ljubav. Nikada to neću zaboraviti", oglasio se na Instagramu.

image
Willie Garson preminuo je u 57. godini.
CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Tajno vjenčanje zvijezde serije ‘Seks i grad‘: Djevojku odveo pred oltar nakon 20 godina veze

Od popularnog glumca putem društvenih mreža oprostile su se i zvijezde hit serije Seks i grad.

"Tako tužne vijesti i velik gubitak za obitelj serije Seks i grad. Moja sućut", napisala je Kim Cattrall, koja je utjelovila Samanthu Jones, a oglasila se i Cynthia Nixon riječima: "Toliko sam tužna što smo izgubili Willieja. Svi smo ga voljeli i obožavali smo raditi s njim. Bio je nevjerojatno smiješan na malim ekranima i uživo".

Osim po navedenoj seriji u kojoj je mnogima bio omiljen lik, Garson je dodatnu popularnost stekao i ulogom u serijama "John iz Cincinnatija", "Zločinci u odijelima", "Hawaii Five-O", ali i u mnogim drugim filmovima zbog kojih nikada neće biti zaboravljen.

Linker
25. travanj 2024 09:54