prijedlozi dobrodošli

Blanka Vlašić vratila se u rodni Split i uživala na romantičnoj večeri sa suprugom, on otkrio što ih muči

Iako je planirala preseliti se u Belgiju, gdje joj živi suprug, Blanka je odlučila još neko vrijeme provesti u rodnom gradu.

Prije dva tjedna naša bivša atletičarka Blanka Vlašić udala se za belgijskog novinara Rubena Van Guchta s kojim očekuje i dijete. Naime, dječak bi trebao stići krajem godine, a Blanka je objavila da se seli u Belgiju. No, čini se da se s preseljenjem još malo pričekati, barem ako je suditi prema najnovijoj objavi na Instagramu.

"Fotografija tipa 'Gledaj u daljinu i razmišljaj o smislu životu'", napisala je Vlašić uz fotografiju na romantičnoj večeri u rodnom Splitu. Za ovaj poseban trenutak odjenula je lepršavu haljinu s vezanjem oko vrata uz dodatak zlatnih tradicijskih naušnica.

Uz hranu se, naravno, družila sa svojim suprugom koji je objavio selfie s istog mjesta, no s posve drugačijom porukom.

Čitajte i: Blanka Vlašić odlazi u Belgiju nakon udaje i objave da će krajem godine postati majka

"Brainstormam imena s Blankom. Prijedlozi dobrodošli", napisao je Gucht, suptilno napomenuvši da razmišljaju kako bi nazvali prinovu.

Inače, sportašica je šokirala javnost udajom za novinara jer nitko nije zapravo znao da su u vezi, iako se o tome šuškalo već neko vrijeme. Belgijski mediji pisali su da je Ruben često putovao u Split, no demantirao je da je to zbog Blanke.

Vjenčanjem su se pohvalili na Instagramu, napisavši: "Rekli smo da. Da jedno drugom u lijepom Splitu. Da zajedničkom životu u Splitu i u Belgiji. Da izgradnji obitelji Va Gucht-Vlašić u budućnosti. Da najvećem daru u našim životima, našem dječaku koji će se roditi krajem godine i koji nam već znači sve u životu".

Čitajte i: Blanka Vlašić se udala u tajnosti za belgijskog voditelja: ‘Krajem godine stiže naš sinčić‘

Prije Blanke novinar je bio u vezi s sedmogodišnjem braku s poduzetnicom Laurence Van Tongerloo, od koje se razveo u listopadu prošle godine.

Linker
18. travanj 2024 03:42