instagram
na obnovi zavjeta i bivša supruga

Bivši par u koji se treba ugledati: Obiteljska fotografija koja će vas oduševiti

Iako možda nisu više najpopularnija lica u Hollywoodu, i dalje su jedan od bivših parova u koje bi se trebali svi ugledati, a to su dokazali najnovijom obiteljskom fotografijom.

Iako su se Bruce Willis i Demi Moore razveli još 1998. godine, nakon 11 godina braka, i dan danas su jedan od onih bivših parova koji bi mogao biti primjer svima. Unatoč vrlo javnom prekidu i teškom dogovoru oko razvoda, glumci su uspjeli održati prijateljski odnos do danas, u čemu su ih potaknule i njihove kćeri Rumer (30), Scout (27) i Tallulah (25).

A upravo su one najsretnije što se njihovi roditelji vole i poštuju i nakon toliko godina od razvoda, a ne propuštaju niti važne događaje. Tako je Demi sada prisustvovala obnavljanju zavjeta svojeg bivšeg supruga s njegovom drugom suprugom Emmom Heming.

Naime, Bruce je organizirao malenu svečanost kako bi sa svojom suprugom proslavio 10. godišnjicu braka, a obiteljska fotografija dokaz je da su svi zajedno jedna velika sretna obitelj.

Uz Demi, Rumer i Scout na fotografiji sjede Bruce i Emma te njihove kćeri Mabel (6) i Evelyn (4) te drugi njihovi uzvanici.

Linker
19. travanj 2024 20:52