BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
novi život

Bio je filmska zvijezda, a sad iznajmljuje apartmane: ‘Potpuno je švorc‘

Glumačka karijera Armieja Hammera doživjela je krah nakon što su u javnost izašle optužbe za seksualno zlostavljanje i napade. Zvijezda filma Call Me by Your Name postao je nepoželjan u Hollywoodu, a čak se ni na milijune svoje obitelji više ne može osloniti jer su ga se, prema pisanju stranih medija, odrekli.

Variety izvještava da je nekoć jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca postao iznajmljivač apartmana u luksuznom resortu Morritt na Kajmanskim otocima.

"Radi u resortu i iznajmljuje apartmane. Sad ima svoj stol u uredu. Potpuno je švorc i s ovim poslom nastoji ispuniti dane te zaraditi novac za uzdržavanje svoje obitelji", rekao je izvor.

image

Armie Hammer snimljen je u odori zaposlenika resorta

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kad se glasina o njegovom novom poslu prvi put pojavila na internetu prošlog mjeseca, demantirana je. Objavila ju je TV producentica Muna Mire, koja je podijelila letak na kojem se Hammer pojavljuje kao concierge u resortu.

"Ja sam vaš osobni concierge i tu sam da vam pomognem tijekom odmora", pisalo je pored njegove fotografije.

Ironično, upravo je Variety prvi demantirao tu vijest pišući da je Hammer zapravo bio gost u resortu, a letak je rezultat zafrkancije. Tu je priču potvrdio i Hammerov odvjetnik.

image

Glumac u danima najveće slave

MATT WINKELMEYER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Prije tjedan dana TMZ je izvijestio da je Hammer ipak zaposlenik resorta. Nakon toga pokleknuo je i Variety i demantirao sam sebe. Ispostavilo se da je njihov izvor povukao svoj iskaz i priznao da je Hammer zaposlenik resorta, no oni ga pokušavaju zaštititi.

Na Kajmanske otoke glumac je došao tijekom pandemije covida-19 s obitelji, a ostao je tamo i nakon razvoda od supruge u srpnju 2020. U to vrijeme u javnost su isplivale zastrašujuće poruke koje je slao drugim ženama. Uz otočje ga veže duga povijest. Naime, tu je proveo dio djetinjstva prije nego se njegova obitelj vratila u Kaliforniju. Hammerov otac preselio je obitelj na Kajmanske otoke kako bi izbjegao plaćanje poreza nakon što je pogledao film Tvrtka Toma Cruisea.

Iako je njegova obitelj bogata, osramoćeni glumac sad je prepušten sam sebi.

Linker
28. travanj 2024 06:56