Instagram / Nives Celzijus
Mamina velika cura

Bez ljubomore: Nives Celzijus obilježila važan dan u obitelji, iako joj je svu pažnju ukrala druga

Poznata glazbenica, autorica i javna ličnost ponosna je majka dvoje tinejdžera, a na 13. rođendan svoje kćeri posvetila joj je dirljivu čestitku.

O svom otvorenom odnosu s djecom i brižnom odgoju Nives Zeljković, poznatija kao Celzijus, često i rado govori, a poseban je trenutak u životu svakog roditelja kada mu djeca imaju rođendan - pogotovo kada je to 'velikih' 13 koji označavaju i ulazak u svijet odrastanja.

"Prije 13 godina na svijet je došla ova moja bebica ... I tako je bebica postala moj svemir i moja najbolja prijateljica", napisala je mama Nives uz čestitku za rođendan svojoj miljenici Taishi. Mlada dama vidljivo je iz fotografije definitivno je naslijedila majčine gene za ljepotu, a njih dvije dok poziraju u istoj odjevnoj kombinaciji izgledaju više kao sestre - a ne kao majka i kći.

Nives uz Taishu ima i dvije godine starijeg sina Leonea, kojeg je dobila u braku s nogometašem Dinom Drpićem. Za neobično ime svojoj kćeri odlučila se, kako je tada otkrila, i mnogo prije trudnoće.

Tijekom druženja sa svjetski poznatim Jamiroquaijem, glazbenik ju je neprestano zvao tim imenom, tvrdeći da joj ono mnogo bolje pristaje - tada je Nives odlučila da će ako i kada dobije kćer to biti njeno ime.

Za vrijeme rođenja svog drugog djeteta, Nives su mediji oslovljavali kao 'Playboyeva ljepotica' ili 'Playboyeva zečica', Dino je igrao u Dinamu i obitelj je živjela u Zagrebu.

Poznata je bila po kontroverznim pjesmama i nastupima u spotovima drugih glazbenika, poput hita Mladena Burnaća 'Ne zovi mala policajce' iz 1998. Iduće je godine i sama izdala album "Cura moderna".

Uspjeh u inozemstvu

Povezivalo je se s mnogim nogometašima, dok se nije skrasila s Dinom, vjenčali su se 2005. u Las Vegasu, ona je nosila vjenčanicu s leopard uzorkom. U braku su dobili dvoje djece Leona (15) i Taishu, a živjeli su u nekoliko zemalja - zbog Dinine nogometne karijere.

U Hrvatskoj je 2008. izdala autobiografsku knjigu "Gola istina", gdje detaljno opisuje svoj život prije braka - knjiga je proglašena najprodavanijom u zemlji i time joj je pripala prestižna nagrada Kiklop za Hit godine 2008. Koju su Nives naknadno osporili, a ona se borila za svoju nagradu na sudu - što joj je i uspjelo, ali tek 2013.

Iako joj u vlastitoj zemlji baš i nije išlo glatko, u inozemstvu je bilo obrnuto. Gdje god su se Dino i Nives pojavili, javnost je pokazivala nevjerojatan interes za Nives, tako je u Njemačkoj pisala vrlo čitanu kolumnu o životu žene nogometaša. Par se razveo devet godina nakon sklapanja braka, a njihov odnos postao je primjer idealnog ponašanja bivših partnera koji pritom imaju zajedničku djecu.

"S ocem svoje djece sam u onakvom odnosu kakav i treba biti, najbolji mogući. Bez obzira na to što mi često ide na živce i oči bih mu iskopala, a vjerojatno i on meni, to je jedna od prvih osoba kojoj bi se obratila da imam neku situaciju i trebam pomoć. Ostala mi je jednostavno ta navika iz perioda braka kada smo se neizmjerno voljeli", rekla je Nives u jednom od intervjua i naglasila da u prijateljskim odnosima te da zajedno odgajaju djecu.

O razlozima razvoda otvorila se u knjigu "Gola istina 2", te godine počela je i s obnovom glazbene karijere kada njezina vrckava pjesma "Karanfili" ulazi na domaću ljestvicu CMC top 30.

U čemu god sudjeluje - pobijedi

Nives je od tada do danas uspjela nadvladati omalovažavajuće epitete koje su joj lijepili, danas je rado viđena gošća i sudionica brojnih zabavnih emisija. Tako je osvojivši prvo mjesto u "Celebrity Masterchefu" pokazala kako je vrsna kuharica i zatvorila usta svim dežurnim dušobrižnicima, u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", gdje je i pobijedila, pokazala je neosporan zabavljački talent. Nakon toga i glumački se angažirala ulogom u seriji “Čista ljubav”.

Svoje brojne pratitelje zabavlja objavama s vlastite terase, gdje pokazuje umijeće šmirglanja, čišćenja, ali i zavidnu formu koju održava redoviti vježbanjem.

Pozitivnim i osnažujućim porukama, Nives danas poručuje da je samostalna i sretna te da ženama ne treba nužno muškarac u životu da bi bile potpune. Osim toga često ističe kako s kćeri i sinom njeguje iskren odnos, a svaki njihov uspjeh ponosno ističe.

Pročitajte i:

Nives Celzijus otvorila dušu: 'Stara si, debela, mršava, propala, jadna si, sama si, proš'o ti je voz'

Nives Celzijus o propalom braku s Dinom Drpićem: 'Iz njega nisam izašla nešto pametnija'

Veliki životni zaokret Nives Celzijus: 'Nikad ne bih rekla da ću ovo i ja napisati...'

Nakon potresa svi se brinu za druge: 'Recite mi da ste i vi vrištali od straha'

Linker
25. travanj 2024 01:53