Zaboravni milijarder

Bernie Ecclestone završio u pritvoru, pravdao se: ‘Ne znam kako se to našlo među mojim stvarima‘

Dok se ukrcavao u svoj zrakoplov kojim je trebalo letjeti u Švicarsku, pogranična policija otkrila je u njegovoj prtljazi neprijavljen pištolj.

Nedugo poslije tragedije u Teksasu u kojoj je stradao gotovo cijeli razed školaraca i dvoje učitelja, Bernie Ecclestone uhićen je u Brazilu zbog neprijavljenog vatrenog oružja u svojoj prtljazi.

Dok se ukrcavao u svoj zrakoplov kojim je trebao poletjeti u Švicarsku, pogranična policija u zračnoj luci Viracopos u Campinasu, otkrila je pištolj.

Radi se o džepnom oružju koje stane na dlan ruke, a osnivač i bivši izvršni director Formula 1 Grupe potvrdio je da je pištolj marke LW Seecamp .32 njegov.

image

Bernie Ecclestone i kćerka Petra

SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Omiljeni Dubrovniku: Milijarder Bernie Ecclestone u opuštenoj šetnji Stradunom s 46 godina mlađom suprugom

"Ne znam kako našao među mojim stvarima", lakonski je izjavio 91-godišnji bivši hrvatski zet, ne očekujući da bi zbog "sitnog" prijestupa mogao završiti u zatvoru, javlja Daily Mail. No upravo se to dogodilo: dok se ne rasvijetle sve okolnosti incidenta, Ecclestone je prepraćen u pritvor zračne luke u brazilskoj saveznoj državi São Paulo.

Ondje će ga, vjerojatno, posjetiti odvjetnici i 46 godina mlađom supruga, Brazilka Fabiana Flosi s kojom je u 90-toj godini, dobio sinčića, dvogodišnjeg Acea. Malo tko vjeruje da je terorist ili da je imao loše namjere, ali reda mora biti o kome god bila riječ.

Linker
19. travanj 2024 00:40