Prisjelo im

Ben Affleck dopustio 10-godišnjem sinu da sjedne za volan Lamborghinija, dječak udario u BMW

Affleck je sina poveo u dućan s luksuznim automobilima, a dopustio mu je i da ‘isproba‘ voziti ogroman automobil, što je pokazalo kao vrlo loša ideja.

Dok većina djece za igračke ima autiće na baterije, sin Bena Afflecka, desetogodišnji Samuel dobio je tatino dopuštenje da sjedne za volan pravog Lamborghinija. Nedjeljno popodne u sunčanom Los Angelesu prisjelo je malenom Samuelu, nakon što je dječak slučajno izazvao da se luksuzan automobil 'dodirne' s BMW-om koji je bio parkiran iza njega.

Dječak i otac, zajedno s Affleckovom djevojkom Jennifer Lopez bili su u trgovini luksuznim automobilima 777 Exotics. Očito je ponosnog oca malo previše ponijelo, kada je tako malenom sinu dopustio da sjedne na vozačko mjesto i isproba automobil. Samuel je ubacio u rikverc i auto je otklizio i udario u drugi koji je bio pakiran iza njega.

U videu do kojeg je došao Daily Mail vidi se da je stražnji dio Lamborghinija sudario se s prednjim dijelom BMW-a, dok je maleni Samuel sjedio za volanom, a vrata su bila otvorena. Njegov tata stajao je do vrata kraj suvozačkog mjesta, a Lopez je sjedila u automobilu otraga iza vozačkog mjesta i dječaka. Kraj njih je stajao i čovjek koji izgleda kao zaposlenik u tom dućanu.

image

Ben Affleck i Samuel

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Životna priča Jeniffer Lopez: Kaos u ljubavi, disciplina u poslu

Nakon što su automobili ostvarili kontakt, Affleck se nagnuo u Lamborghini, a zatim je otišao pogledati mjesto gdje su se dva vozila dotaknula. Istovremeno je i Samuel izašao iz auta i otišao pogledati 'štetu'.

Dječaku je ovaj incident očito teško pao, viđeno je kasnije kako ga ta tješi u zagrljaju, a Jennifer Lopez ga je držala za ruku dok su hodali.

Službeni glasnogovornik glumca kazao je za TMZ da u događaju nije došlo do štete kao i da su svi sudionici dobro.

Samuel je Affleckovo najmlađe od troje djece koje je dobio s bivšom suprugom Jennifer Garner, imaju još kćeri Violet (16) i Seraphinu (13). Dječak je ujedno i najmlađi u proširenoj obitelji, jer nakon što je njegov otac obnovio vezu s Lopez, mnogo vremena provode i s njezinim 14-godišnjim blizancima Maxom i Emme.

Linker
19. travanj 2024 17:46