hit do hita

Amerikanac fasciniran našim glazbenikom! TikToker opjevao Grašu, ali i pjevače iz regije - Ovo morate čuti!

Amerikanac Justus Reid zvijezda je društvenih mreža, a na TikToku posebno voli pjevati hitove iz naše regije. Okušao se u hitovima Toše Proeskog, Marije Šerifović, ali i Petra Graše.

Justus Reid američki je TikToker poznat po videima u kojima pjeva ili pokušava pjevati balkanske pjesme. Otpjevao je tako "Molitvu" Marije Šerifović, "Miki Milane" Vere Matović, "Igru bez granica" Toše Proeskog, ali i "Moje zlato" Petra Graše.

Dok su na prvih nekoliko videa uglavnom kritike Balkanaca koji ne razumiju tekst naših pjesama, na videima novijih izvedbi pjesama, više je komentara podrške.

Čitajte i: Osvojio milijune na tiktoku, ali i ugovor života! Škotski poštar zaludio svijet s mornarskim pjesmama

Najnovija Justusova izvedba je "Moje Zlato" Petra Graše, što je za njega bio pravi izazov, s obzirom na to da je do sada nekoliko puta spomenuo kako većim dijelom ne razumije tekst pjesama koje pjeva. Iako na prvu zvuči pomalo smiješno i sam je Justus spomenuo da mu je izrazito dugo trebalo da nauči tekst, tako je ovo veliki Justusov uspjeh! Izvedbu možete pogledati ovdje.

"Pozdrav iz Hrvatske, predobro!", "Bravo", "Predivno", samo su neki od komentara podrške Justusovih pratitelja! Justus je na početku videa napisao i "Pošalji ovo do koga ti je stalo".

Čitajte i: Tiktok book: Hrvatska ima prvu knjigu na svijetu koja se bavi ovim globalnim fenomenom

Tik tok je danas među mlađima najpopularnija mreža na kojoj snimaju i gledaju razna videa - od zabavnih do edukativnih. Iako popularnost Tik Toka raste, mreža se nekoliko puta našla na meti kritika zbog tzv. izazova koji se dijele i koji djecu dovode u opasnost. Zbog nekih izazova, na prvi pogled zabava, završava kobno.

Linker
23. travanj 2024 22:26