drama zbog koronavirusa

Adele u suzama otkazala sve koncerte i obratila se fanovima na Instagramu: ‘Pola tima je zaraženo‘

Britanska pjevačica Adele fanovima se obratila putem društvenih mreža i u suzama im je uputila ispriku što je otkazala koncert samo 24 sata prije no što je trebao biti održan, a posebno su razočarani bili oni koji su već stigli na mjesto događaja dan ranije iz drugih mjesta.

“Žao mi je, ali koncerti jednostavno nisu u potpunosti spremni. Show se odgađa jer ga je nemoguće dovršiti. Polovina mog tima je zaražena koronavirusom i samim tim je bilo nemoguće završiti sve pripreme”, rekla je Adele grcajući u suzama na Instagramu kada je fanovima prioćila vijest samo 24 sata prije koncerta isti mora otkazati.

U planu je bilo da svakog vikenda održi po dva nastupa, a 21. siječnja trebala je održati prvi od ukupno 24 nastupa u Las Vegasu.

Ovaj joj je koncert trebao biti prvi nakon pet godina pauze, ne računajući nekoliko manjih nastupa kojima je promovirala posljednji album “30”. Brojni obožavatelji bijesni su zbog te nagle odluke i činjenice da je sve otkazala u zadnji tren. Jedna obožavateljica za BBC je izjavila kako je bijesna zbog činjenice da je izgubila stotine dolara jer je doputovala u Las Vegas. Jedni supružnici su potrošili 2000 dolara za hotele i letove kako bi bili na njezinom koncertu. Ulaznice su se kretale od 85 do 685 dolara, a predviđalo se da će Adele zaraditi više od 680.000 dolara po nastupu.

Čitajte i: Potraga za srećom u glazbenim hitovima: Fascinantan život Adele, najuspješnije mlade pjevačice

”Bila sam budna 30 sati pokušavajući spasiti produkciju koncerata, ali mi je ponestalo vremena. Nemoguće ih je pripremiti na vrijeme. Ne mogu vam pružiti ono što sam obećala da hoću i to me jako rastužilo. Žao mi je što otkazujemo sve u posljednji trenutak”, rekla je utučena Adele.

Adele je na koncu dodala kako njen tim već radi na pomjeranju datuma, kao i da će više informacija o održavanju koncerata biti dostupno uskoro.Govoreći na Instagramu, Adele je rekla da je pokušala spasiti produkciju, ali joj je jednostavno "ponestalo vremena".

Čitajte i: Adele o mršavljenju: ‘Gubitak 45 kilograma posljedica je obilnog znojenja, a ne sirutinske dijete‘

Linker
19. travanj 2024 20:10