POVRATAK DIVE

Adele će novi album ‘30‘ predstaviti u Las Vegasu: Ovo su mjere koje zahtijeva od svojih obožavatelja

Njezin povratak dočekan je diljem svijeta, a njezin je najnoviji album prikupio 60,7 milijuna streamova u jednom danu, prema Spotifyju.

Obožavatelji koji će htjeti vidjeti Adele uživo na njenom koncertu u Las Vegasu sljedeće godine, morat će biti dvostruko cijepljeni ili će morati pokazati negativni test na COVID-19, piše Sky News.

Britanska pjevačica zaludjela je internet kada je najavila da će njezin boravak u Caesars Palaceu, nazvan Weekends With Adele, početi u siječnju.

KOJA SU PRAVILA?

S obzirom na to da su karte u prodaji, obožavatelji su na web stranici Ticketmaster dobili obavijest s detaljima o pravilima za COVID-19 kojih bi se trebali pridržavati ako žele nazočiti koncertu.

"Za ulazak na događaj potreban je i dokaz o cijepljenju i dokaz o negativnom testu unutar 48 sati od događaja", navodi se na web stranici.

image

Adele

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Od druge doze cjepiva mora proći najmanje 14 dana, a negativan rezultat testa mora biti napravljen unutar 48 sati od događaja.

Stranica za rezervacije dodaje: "Dokaz o cijepljenju i negativan rezultat testa mora izdati zdravstveni djelatnik koji provodi cijepljenje ili testiranje", te u nastavku: "Oba dokumenta su potrebna za ulazak i mogu se prikazati na vašem pametnom telefonu ili kao fizičke kopije.

Također, testovi provedeni putem kućnog testiranja neće biti dopušteni.

Čitajte i: Adele o pjesmi koja joj puno znači: 'Angelo će ju vjerojatno mrziti kad bude tinejdžer'

Djeca koja žele vidjeti pjevačicu novog hita Easy On Me, a ne ispunjavaju uvjete za cijepljenje, ne moraju pokazati dokaz o cijepljenju, ni i dalje im je potreban negativan test.

STOJI LI ADELE IZA SVEGA TOGA?

Prema obavijesti, pravila su zatražili "organizatori događaja", što se obično odnosi na mjesto, a ne na pjevača.

Međutim, na koncertu Roda Stewarta (76) koji također nastupa u Caesars Palaceu, necijepljenim obožavateljima je dopušteno prisustvovati njegovim nastupima, a umjesto potvrda moraju nositi maske i provjeravati temperaturu prije ulaska.

Adele je ranije izrazila zabrinutost zbog covida, rekavši da je virus "previše nepredvidljiv".

image

Album 30

TOLGA AKMEN/AFP/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nepobjediva glazbena diva: U intervjuu za Oprah Adele odgovorila na najosovnija pitanja: 'Mnoge noći sam provela jecajući'

"Ne želim da itko dođe na moj koncert uplašen. A ni ja se ne želim zaraziti COVID", dodala je.

Ova 33-godišnjja pejvačka diva najavila je svoj koncert u Vegasu nakon izdavanja njenog dugo očekivanog četvrtog albuma, pod nazivom 30.

Njezin povratak dočekan je diljem svijeta, a njezin je najnoviji album prikupio 60,7 milijuna streamova u jednom danu, prema Spotifyju.

Linker
22. travanj 2024 20:09