Hanza Media arhiva
‘Ne daj se Enes’

13. godišnjica braka Bojane Gregorić i Enesa Vejzovića: 'Slavlje je na čekanju'

Potpuna iskrenost čak i u onim najtežim trenucima - formula je za brak glumačkog para Bojane Gregorić Vejzović i Enesa Vejzovića koje se već punih trinaest godina čvrsto i vrlo uspješno drže.

‘Projurilo je tih trinaest godina u smijehu, dječjem veselju, nespavanjima, a po običaju, prepričavaju se najčešće oni smiješni i nespretni trenuci’, priča nam glumica Bojana Gregorić Vejzović (46) koja je na današnji dan prije točno trinaest godina glumcu Enesu Vejzoviću (41) izrekla sudbonosno ‘da’ u tada popularnom zagrebačkom lounge baru Škola. Ni poodmakla trudnoća tada nije utjecala da Bojana zablista u punom sjaju – samo dva i pol mjeseca kasnije stigao im je sinčić Raul, a već nakon četiri godine i kći Zoe.

I danas se kroz smijeh prisjeća neodoljivog ‘poklona’ za vjenčanje u režiji Tarika Filipovića i Renea Bitorajca. ‘’Pripremili su ‘igrokaz’ sa stihovima koji naravno uključuju Enesa i mene, a naslovljen je s ‘Ne daj se Enes’, to je bilo urnebesno’’, priča nam Bojana prisjećajući se davne 2006. godine.

Na pitanje plaši li je trinaesta godina braka, rezolutno odgovara: ‘Ne, sedma je navodno prokleta godina, a to smo prebrodili, nemojte coprati’.

Iako imaju razloga za slavlje jer malo tko se u svijetu showbizza može pohvaliti tako skladnim bračnim stažem, slavlja danas ipak neće biti jer ni nju nije zaobišla viroza. ‘S obzirom na to da imam temperaturu ništa od proslave, ali obično nas dvoje odemo na večeru, pa ćemo to nadoknaditi čim ozdravim’, kaže Bojana koja je trenutno s cijelom ekipom serije ‘Pogrešan čovjek’ na zimskoj pauzi, no angažmani u njezinom matičnom kazalištu Gavella ne jenjavaju. Za predstavu ‘Kolovoz u okrugu Osage’ koja igra već četiri godine, svaki se put traži karta više…

Linker
24. travanj 2024 11:50