Matija Vuica
Vratila se staroj ljubavi

'Zaglušujuća tišina dugo je bila svakodnevica, ali u tišini najbolje čuješ'

Svestrana umjetnica koja je posljednjih godina poznatija po svojim modnim kreacijama, vratila se staroj ljubavi - glazbi, kako je sama Matija Vuica otkrila, nakon duge pauze snimila je novu pjesmu. A na društvenim mrežama tada se pohvalila i kadrom iz budućeg video spota. U međuvremenu spot i pjesma su vani.

Matija Vuica (62) i 'njezin partner u zločinu' Jurica Popović (61) ponovno sviraju zajedno. Nakon 'Gracije' i brojnih hitova Vuica je nedavno izjavila da se vraća glazbi, a danas su potvrdili da su pjesma i spot za Matijin singl: 'Nama dobra vremena dolaze' - gotovi. Pjesma je autorsko djelo njezinog dugogodišnjeg partnera Jurice Popovića.

"Zaglušujuća tišina dugo je bila dio svakodnevice, ali u tišini sve najbolje čuješ. Tišina je iznjedrila ovu pjesmu u izolaciji u kojoj smo svi bili i ta nemogućnost odlaska na posao zapravo je probudila moju drugu ljubav, koja je dugih šest godina bila potisnuta jer je moda zauzela sve pozicije", otkrila je Matija.

Matija nakon šest godina opet pred mikrofonom.

Otkrila je i kako je balada nastala.

Probudila se u njoj želja i ostvarila ju je: Matija Vuica priprema novu pjesmu nakon niza godina

"U našem kućnom studiju snimili smo predivnu baladu koja u svakom životnom trenutku nosi poruku nade. Nisam ni slutila da će mi toliko značiti i da će mi donijeti toliko novog uzbuđenja i neke začudne treme. I zato jedva čekam da je čujete i pogledate spot koji bilježi ona mjesta koja smo u tišini obilazili i koja su nam bila cijeli svijet gotovo dva mjeseca", rekla je Matija.

Pjevačica i dizajnerica jako je uzbuđena oko ''povratka'' na glazbenu scenu.

U nedavnom postu otkrila nam je i kako se odlučila za povratničku pjesmu.

"Neopisivo sam sretna što sam snimila novu pjesmu nakon šest godina. Nisam mislila da će mi toliko značiti, jer je moda već odavno preuzela prvo mjesto i zauzela sve pozicije, ali u vrijeme izolacije probudila se ta želja da ponovo prenesem svoje emocije kroz pjesmu", napisala je umjetnica.

Poruka nade

"U našem kućnom studiju snimili smo predivnu baladu koja u svakom životnom trenutku nosi poruku nade. Spot smo snimali po centru Zagreba, onim lokacijama koje su mi gotovo dva mjeseca bile cijeli svijet. Uskoro...", kazala je tada Matija.

Čitajte i:

Nema tko je nije primijetio! Matija Vuica podizala obrve na zagrebačkoj špici - zbog jedne torbice!

Matija Vuica uvijek ima 'as' u rukavu: Nitko nije ni slutio što se krije na njezinu sakou

Još jedna svjetski poznata dama u haljini Matije Vuice: 'Nisu zvijezde vani kao ove naše'

Zrinka Cvitešić je zvijezda nove kampanje Matije Vuice

Probudila se u njoj želja i ostvarila ju je: Matija Vuica priprema novu pjesmu nakon niza godina

Zbog ove je torbe poznata dama zaustavljala poglede na špici!

Matija Vuica pohvalila se velikim uspjehom, i to na Oscarima: 'Imam iznenađenje... možda najveće do sada!'

Linker
24. travanj 2024 02:37