Joe Manganiello i Sofia Vergara.
 Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia
SRETAN PAR

Sofia Vergara i suprug svima održali lekciju: 'Šest godina od kada si me pronašao'

Glumica Sofia Vergara i Joe Manganiello vjenčali su se u studenome, 2015. nakon samo godinu dana veze. Dovoljan je samo kratki pogled na njihove društvene mreže i svakome će biti jasno da par nikad nije bio sretniji.

Sofia Vergara (47) tijekom vikenda je, kako otkrivaju mediji, proslavila šestu godišnjicu braka sa suprugom Joeom Manganiellom (43). Par je prohodao u srpnju 2014. godine, a brzo nakon toga su se i vjenčali. Sofia je na društvenim mrežama objavila dirljivu posvetu suprugu.

''Šest godine od kako si me pronašao. Sretna godišnjica @joemanganiello, ti si samo moj'', napisala je.

Inače, par se vjenčao nakon godinu i pol dana veze u studenom 2015. godine u Palm Beachu, a ona je nosila bajkovitu vjenčanicu s potpisom Zuhair Murad, kreiranu samo za nju. Do oltara je Sofiju odveo njezin 23-godišnji sin Manolo kojeg ima iz braka sa školskom ljubavi Joeom Gonzalezom.

Joe Manganiello, Sofia Vergara attends the 77th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 05, 2020 in Beverly Hills, California,Image: 491250170, License: Rights-managed, Restrictions: WORLD RIGHTS - Fee Payable Upon Reproduction - For queries contact Avalon.red - sales@avalon.red London: +44 (0) 20 7421 6000 Los Angeles: +1 (310) 822 0419 Berlin: +49 (0) 30 76 212 251, Model Release: no, Credit line: JPI Studios/Avalon.red / Avalon Editorial / Profimedia
JPI Studios/Avalon.red / Avalon Editorial / Profimedia
Njihov brak jedan je od stabilnijih u svijetu showbiza.

Iako je Sofia naglašavala da bi voljela malo vjenčanje, na proslavu im je tada stiglo 400 uzvanika, među kojima i Channing Tatum, Reese Witherspoon te glumci iz TV serije ''Moderna obitelj''.

Prvi put su se ugledali na večeri za dopisnike koju je organizirala Bijela kuća i od tada su nerazdvojni, što dokazuju i česte objave na društvenim mrežama gdje se Vergara ne libi pokazati kako uživa u stabilnom braku.

Čitajte i:

Sofia Vergara svima održala lekciju: Ovako bi trebao izgledati dobar brak!

Bez vrtoglavih štikli i Hermès torbice Sofia Vergara ne odlazi ni do doktora

Traperice za začuđene poglede: Sofia Vergara nosi hlače koje nisu za svaku priliku, ali su moćne uz ove cipele

Kraljica visoke pete: Omiljene cipele Sofije Vergare vraćaju se u modu

Sofia Vergara: 'Više ne moram žrtvovati svoje psihičko zdravlje, ni obitelj'

Sofia Vergara u trapericama i japankama poput svake djevojke iz susjedstva

Sofia Vergara pokazala u čemu hoda po kući

Linker
02. travanj 2024 21:27