Dean Kotiga i Lidija Bačić
 Press, Denis Lepur za HRT
Opet bocka

'Sjeo mu na žulj': Nakon što je 'opleo' po influencerima, Kotiga sad provocira i popularnog pjevača

Najveći regionalni influencer i lovac Potjere sudjeluje u glazbenom natjecanju s atraktivnom mentoricom, te je tim povodom na Instagramu objavio što misli o njihovoj konkurenciji iz emisije "Zvijezde pjevaju".

S prvim danom proljeća, osim ptica selica koje će se vratiti u naše krajeve, zapjevat će i hrvatske zvijezde. Pod budnim okom mentorice, koja će mu brusiti pjevačku vještinu i scenski nastup, zapjevat će i Dean Kotiga. Taj "lovac iz Potjere i najveći influencer na Balkanu", kako su ga prozvali na HRT-u, za mentoricu je dobio ni manje ni više nego Lidiju Bačić.

Po objavi svih osam parova, upravo je ovaj spoj izazvao najviše reakcija i pojačao nestrpljenje gledatelja. Na krilima novog projekta, Kotiga se oglasio i na društvenim mrežama, poznati kritičar celebrity svijeta tom se prilikom obrušio na "ljutu" konkurenciju iz showa - pjevača Ivana Zaka.

Kombinacija ludilo

"Ova megatalentirana i ultraultraseksi ljepotica na fotki je u novom nadolazećem izdanju šoua 'Zvijezde pjevaju' uparena sa - Lidijom Bačić!!! Kakva kombinacija!!! LUDILO!

Ima da glasate za nas kao što nitko za nikog nikada glasao nije, i da rasturimo Ivana Zaka i ostale tako da mogu kasnije pitati 'IVAN ZAKaj si izgubio?', jer će to biti ODLIČNA FORA!!", objavio je Dean uz prigodnu fotografiju.

Tako je Kotiga nastavio niz 'bockanja' na društvenim mrežama, prvo je pošteno kritizirao svoje kolege influencere. "Cijenim kad kolegica influencerica ode u Australiju i Novi Zeland spašavati koale pa se onda naslikava u kadama skupih hotela, te neke epizode su takozvani 'instant klasici'", kazao je Kotiga u intervjuu za Gloria.hr.

Na meti ovom 'Lovcu' našao se i Marko Grubnić, kada ga je prestigao po broju sljedbenika na Instagramu.

Rat s kolegama influencerima

"Dragi Marko, vidio sam da si pogledao one moje Instagram storyje od jutros, gdje sam se službeno očitovao po pitanju kako sam te prestigao s brojem sljedbenika i da si mi poslao poruku s nekim emojijem koji se smije i napisao bok. Mogu ti reći da sam dosta razočaran jer se nisi ni naljutio, ni nešto uzvratio, mediji to neće prenijeti, neće pisati o ratu influencera...", stilistu je poručio lovac iz Potjere, te je na opis jedne od fotografija dosta oštro poručio.

"Marko Grubnić, daj se urazumi, Bog te vidio".

Prije toga, Kotiga je dirnuo u još nekoliko influencerskih veličina, Hana Hadžiavdagić Tabaković našla se na meti njegovih kritika i to zbog gole guze. Ona mu je obrisala komentar, zbog čega joj se Dean javio. Zbog sličnih se problema na udaru našla i Paula Sikirić, koja je objavila fotografiju na kojoj sjedi na hladnom betonu ispred Pravnog fakulteta u Zagrebu.

U razgovoru za Gloria.hr Dean je otkiro i da je završio šestogodišnju gazbenu školu u Pazinu, gdje je naučio svirati harmoniku. "Osim spomenute harmonike koju već godinama nisam uzeo u ruke, tu i tamo sviruckam nešto za sebe na gitari, a kad mi je pri rukama klavir volim se malo glupirati i na njemu", kazao je i dodao kako je pjevao i u zboru te u klapi. Impresionira znanjem u potjeri, sve većim utjecajem na Instagramu, a uskoro će pokazati što zna i kao pjevač pred mikrofonom uz Lidiju Bačić.

Pročitajte i:

Linker
19. travanj 2024 05:15