Napokon zabava

Zbilja se uživio: Princ William pokazao kako se zadaje kroše

Prilikom posjeta dobrotvornoj sportskoj udruzi dočekalo ga je ugodno iznenađenje, prilika da se zabavi u ringu i otpusti stres.

U moru obaveza koje su ga zadesile otkako je postao princ od Walesa, nađe se i pokoja zabavna "kap". Oduševljen što će se malo opustiti, britanski princ William navukao je boksačke rukavice i prisjetio se lekcija iz plemenitog sporta tijekom svog studija. Malo je poznato kako su osnove iz boksa dio naobrazbe engleskog plemstva, a budući kralj bio je, čini se, odličan učenik.

Nesvakidašnje opuštanje u ringu dočekalo ga je prilikom posjeta dobrotvornoj sportskoj udruzi Coach Core osnovanoj 2012., uoči održavanja Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u Londonu. Ovih dana slave desetu obljetnicu, a kako im je William pokrovitelj, pozvali su ga na proslavu sa suprugom Kate.

image

Mogli bi ostati još malo.

HEATHCLIFF O‘MALLEY/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Dok se on zabavljao boksanjem, princezi od Walesa ponudili su boćanje. Bacila je nekoliko "baluna" s mladim paraolimpijskim sportašem, porazgovarali su i razmijenili dojmove o sportu koji je popularna paraolimpijska disciplina, a njezin suprug je i dalje boksao s trenerom zaduženim da mu pokaže nekoliko trikova.

Ono što je trebalo biti formalna demonstracija, pretvorilo se u mušku zabavu. Princ je uživao, javlja People. Njegova pratnja nekoliko puta se značajno nakašljala, to je znak da je posjet završen, pa je teška srca morao skinuti rukavice.

Možda će, tko zna, nabaviti vreću za udaranje i rukavice za opuštanje poslije napornog dana, rukovanja, smješkanja i razgovora s desecima sugrađana koji se nadmeću za njegovu pažnju? Supruga mu je na izlazu dobacila pogled kojim kao da je htjela reći: "Ti uvijek bolje prolaziš".

Linker
18. travanj 2024 14:33