SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Zbog supruga

Zabrinuta Meghan Markle! Boji se da će ostati bez posljednje stvari koja je veže uz kraljevsku obitelj

Iako su odstupili sa svih dužnosti kraljevske obitelji, Meghan i Harry i dalje nose titulu vojvoda - što im se može oduzeti ako nastave ljutiti britansku javnost.

Iako su odstupili sa svih dužnosti kraljevske obitelji, Meghan i Harry i dalje nose titulu vojvoda - što im se može oduzeti ako nastave ljutiti britansku javnost.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, možda to uskoro neće biti, navodno se takvog razvoja situacije pribojava Meghan Markle. Do toga bi moglo doći zbog najnovijih medijskih istupa njenog supruga, princa Harryja. Britanski mediji pišu da je Meghan zabrinuta nakon što je Harry pred cijelom svjetskom javnošću iznio privatne detalje o svojoj obitelji te oca optužio da ga je loše tretirao kao dijete.

Navodno je sve veći broj Britanaca koji želi da se Meghan i Harryju oduzme vojvodstvo Sussex i ostale titule koje su dobili vjenčanjem.

image
Meghan Markle zabrinuta je da će izgubiti vojvodstvo.
Profimedia

Bivša glumica u svojim medijskim istupima koristi ime Meghan, vojvotkinja Sussexa, to ime koristi i u privatnom životu, a i u javnom, tom se titulom potpisala i na knjizi koju je napisala. Stoga bi oduzimanje titule za nju bila katastrofa u odnosima s javnošću.

Čitajte i: Donosimo najvažnije trenutke velikog istupa! Princ Harry nikad oštriji prema svojoj obitelji

Traži da ublaži ton

Anonimni izvori otkrili su da je Meghan tražila od Harryja da ipak malo ublaži ton izjava o svojoj obitelji, kako ne bi ostali bez titule.

Ipak, vojvodstvo im može biti oduzeto, ali o tome ne može odlučiti samo Kraljica nego odluku da se Meghan i Harryju oduzme titula vojvode i vojvotkinje od Sussexa mora izglasati parlament. Da se u teoriji to dogodi, Harry ostao i dalje princ, jer je to stekao rođenjem.

image
Princ Harry imao je prilično oštar istup u emisiji koju producira s Oprah Winfrey.
FERRARI/PROFIMEDIA

U prvoj epizodi dokumentarnog serijala o mentalnom zdravlju "The Me You Can‘t See" kojeg producira sa Oprah Winfrey za Apple TV, princ Harry je toj američkoj televizijskoj voditeljici po drugi put otvorio dušu.

Progovorio je o psihičkim problemima s kojima se suočavao nakon smrti majke i iznio je brojne optužbe na račun svoje obitelji zbog nerazumijevanja za njegovo psihičko stanje kao krhkog dječaka, ali i kasnije kao već odraslog mladića.

Linker
26. travanj 2024 01:59