PONOSNI RODITELJI

William i Kate podijelili su božićni crtež princa Georga: ‘Jako je talentiran!‘

Najstariji sin princeze i princa od Walesa naslikao je božićni akvarel, a obožavatelji kraljevske obitelji zaključili su kako je naslijedio umjetnički gen od majke.

Princ William i princeza Kate ove su godine, osim tradicionalnom božićnom čestitkom, razveselili svoje obožavatelje preslatkim crtežem čiji je autor njihov najstariji sin, devetogodišnji princ George.

Riječ je o simpatičnom akvarelu koji prikazuje soba u snijegu i dva crvendaća, koji su podijelili na svojim službenim profilima na Instagramu i Twitteru.

Crtež je izazvao lavinu raznježenih komentara, a mnogi su se složili kako je britanski prijestolonasljednik vrlo talentiran. "Čini se da je netko naslijedio mamine umjetničke gene!", "Imate umjetnika u obitelji", "Ovo je prekrasno, talent vlada ovom obitelji. Kate je odlična fotografkinja i pijanistica", glasili su neki od komentara.

image

Princ William, princ George, princeza Charlotte i princeza Kate

ASHLEY CROWDEN-AFP/POOL SUPPLIED BY SPLASH NEWS/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Ipak, osim od Kate, maleni je George strast prema slikarstvu vrlo lako mogao naslijediti i od svog djeda Charlesa. Naime, kralj je slikar amater te je poznat po svojim akvarelima, a najčešće slika kraljevske rezidencije poput svog ladanjskog doma Highgrove i dvorca Balmoral u Škotskoj.

U listopadu ove godine je print Charlesove slike dvorca Balmoral prodan na aukciji za impresivnih 6500 dolara, iako je procijenjen na 675 dolara.

Linker
24. travanj 2024 16:22