POMIRENJE?

Treći susret i treća sreća za posvađanu braću? Prinčevi Harry i William zajedno na setu u čast pokojnom djedu

Prvi put bili su zajedno na sprovodu princu Philipu, zatim su se sreli na otkrivanju kipa u čast pokojnoj majci Diani, a treći put trebao bi biti na snimanju dokumentarca o liku i djelu njihovog pokojnog djeda.

Treći susret zaraćene braće, princa Williama i princa Harryja, trebao bi biti na snimanju dokumentarnog filma o liku i djelu njihovog djeda, pokojnog princa Philipa, vojvode od Edinburgha i supruga kraljice Elizabete II.

Snimanje dokumentarca "Princ Philip: Obitelj pamti" započelo je početkom ove godine kada se filmom trebao proslaviti njegov stoti rođendan, no nažalost, Philip nije dočekao prikazivanje. Zbog toga će kombinirati snimke prije i poslije smrti, a o njemu će govoriti svih osmero unuka, ali i ostali članovi kraljevske obitelji, prisjećajući se najdražih situacija s omiljenim princom na dvoru, koji se prvih nekoliko godina nimalo nije slagao sa suprugom, no vrlo brzo je shvatio koja je njegova životna uloga - biti tu uz Elizabetu.

image
William i Harry na sprovodu
JUSTIN GOFF/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

U produkciji BBC-a, kako su najavili, to će djelo biti "jedinstven portret najdužeg kraljičinog suputnika u povijesti britanske monarhije" s njezinim najvažnijim članovima. Kako doznaje Harper‘s Bazaar, šogorice Meghan Markle i Kate Middleton neće biti uključene u produkciju, no njihovi muževi da. Dokumentarac bi trebao biti vani krajem rujna.

Prvi susret bio je na sprovodu

Ovo je treći susret braće nakon što se princ Harry sa suprugom Meghan prvo odlučio preseliti u Kanadu, a potom i u Kaliforniju u SAD, a par je time odustao od svih kraljevskih dužnosti. Njihov intervju u veljači s Oprah Winfrey jedan je od povijesnih trenutaka koji kraljevskoj obitelji nije u dobrom sjećanju, kao ni princu Williamu. Prvi susret otada bio je na sprovodu djeda u travnju, a britanski mediji pisali su kako je kraljica zabranila da braća hodaju jedan pored drugog. Između njih bio je bratić Peter Phillips. No, izlazeći iz kapele sv. Georgea, gdje je bio sprovod, njih dvoje su razmijenili i nekoliko riječi. William je Harryju dobacio "nije li bilo sjajno", na što je Harry odgovorio - "bilo je onako kako je on želio". Bliski izvori dojavili su i kako su braća s tatom Charlesom nakon sprovoda dva sata razgovarali u dvorcu Windsor.

image
Otkrivanje Dianinog kipa
DOMINIC LIPINSKI/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Povratak odbjeglog para? Princ Harry i Meghan zatražili sastanak s kraljicom Elizabetom

Drugi susret na otvaranju maminog kipa

Šezdeset godina od rođenja svoje pokojne majke princeze Diane, Harry i William obilježili su otkrivanjem njezina kipa u dvorištu Kensingtonske palače u središtu Londona. Brojni komunikacijski stručnjaci do zadnjeg detalja analizirali su i taj njihov susret, a složili su se u jednom - braća su bila mnogo opuštenija i ležernija. Prije manifestacije za javnost, braća su zajedno provela desetak minuta, a navodno su se nakon toga zadržali na piću, ali samo jednom! No, nervoza se mogla osjetiti, pogotovo kod bivšeg zaposlenika Firme koji se igrao s vjenčanim prstenom. Susret je svakako bio formalan, a tome u prilog ide i činjenica da je Harry požurio svojoj dragoj u Los Angeles.

image
Harry i William s Dianom
CASSIDY AND LEIGH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Početak pomirdbe između Harryja i Williama? Braća napravila zadnji korak oko važne posvete svojoj majci Diani

Linker
19. travanj 2024 23:50