Čudni zahtjevi

Tjera po svom: Meghan Markle opet šokira ponašanjem

Vojvotkinja od Sussexa dala je veliki intervju za modni časopis, a u jednom trenu nije znala kako bi odgovorila na pitanje pa je za novinarku imala čudan zahtjev.

Iako je nakon odlaska iz Britanije u SAD Meghan Markle na sebe preuzela ulogu slobodnog duha koji nije imao šanse u rigidnoj monarhiji sa strogim pravilima, sada je njezini sunarodnjaci počinju kritizirati zbog njenog ponašanja. Posljednji Meghanin čudni zahtjev dogodio se na intervjuu s novinarkom uglednog magazina. Meghan je umjesto da odgovori na pitanje umislila da je urednica tog magazina pa je od novinarke zahtijevala da opiše "zvukove koje je ispuštala iz grla".

Autorica Allison P Davis otkrila je da se zaprepastila takvim zahtjevom vojvotkinje od Sussexa koja se ponašala kao "producentica nekog TV realityja" prilikom njihova razgovora za jesensko modno izdanje magazina The Cut, modnog izdanja New York Magazina.

Davis je shvatila kako članica kraljevske obitelji nije odgovorila na jedno njeno pitanje te je u jednom trenu "sugerirala kako bih mogla transkribirati zvukove koje proizvodi", ispričala je novinarka.

Meghan se zatim okrenula prema njoj, govoreći o sebi u trećem licu te joj sugerirala da napiše: "Proizvodi te grlene zvukove, i ne mogu točno artikulirati što osjeća u ovom trenu jer ona za to nema riječi; jednostavno stenje".

To nije prvi put da vojvotkinja koristi riječ "grleni", kako bi opisala što osjeća, piše Daily Mail. The Spectator se pitao zašto je koristila tu riječ da opiše kako su se suprug i ona osjećali kad su čuli vijesti o rušenju presude Roe vs Wade, što je omogućilo državama da propituju legalnost pobačaja.

Linker
21. travanj 2024 11:03