Bit će im jako zabavno!

Sve oči bit će uprte u njih: Charlotte, George i Louis imat će posebnu ulogu u proslavi Platinastog jubileja svoje bake

Djeca princa Williama i vojvotkinje Catherine svake godine s roditeljima i ostalim članovima kraljevske obitelji gledaju paradu Trooping The Colour, no ove će godine imati nešto aktivniji zadatak koji im neće teško pasti.

Glavno slavlje u čast Platinastog jubileja britanske kraljice Elizabete II. održat će se od četvrtka 2. lipnja do nedjelje 5. lipnja te će se na njemu pojaviti svi članovi kraljevske obitelji pa i Meghan Markle te princ Harry. Svečanost od četiri dana uključuje i tradicionalni Trooping The Colour paradu koja se svake godine održava u čast kraljičinog rođendana.

Djeca princa Williama, princeza Charlotte te prinčevi George i Louis, prošlih su se godina redovito pojavljivali na balkonu Buckinghamske palače tijekom parade, no ove godine će se pridružiti majci u povorci s kočijama.

No, osim toga, The Telegraph je ranije izvijestio da će prijestolonasljednici imati "vidljivu" ulogu u Trooping The Colour procesiji, točnije - pridružit će se vojvotkinji od Cambridgea u jarku oko Tower of Londona povodom cvjetne izložbe Superbloom.

Čitajte i: Elizabeta II. konačno će upoznati Harryjevu kćer, a jednim potezom poslala je jasnu poruku obitelji

image

George, Charlotte i Louis te William i Kate na Trooping The Colour paradi.

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Njihova uloga bit će "poplaviti" jarak cvijećem, što će za djecu sigurno biti zanimljiv i zabavan zadatak.

Moguće da će im se pridružiti djeca Meghan i Harryja, Archie i Lilibet, koju će kraljica konačno upoznati uživo jer ju je do sada vidjela samo preko video veze. No, 4. lipnja neće slaviti samo kraljica, već i malena Lilibet koja će tada proslaviti prvi rođendan.

Očekuje se da će Meghan i Harry sudjelovati u brojnim službenim događajima, iako se vjerojatno neće pojaviti na balkonu tijekom parade Trooping the Colour jer se na njemu pojavljuju samo aktivni, radni članovi kraljevske obitelji.

Koliko kraljici znači da konačno upozna Lilibet dokazuje činjenica da će propustiti Epsom Derby, jedan od najvažnijih konjičkih događaja u Engleskoj jer pada isti dan kad i Lilibetin prvi rođendan.

Linker
19. travanj 2024 09:56