deveto praunuče kraljice Elizabete II.

Stigla kraljevska prinova! Kraljica Elizabeta II. sretna je što je na svijet stiglo njezino deveto praunuče

Kraljičina unuka, princeza Eugenie, rodila je u Londonu dječaka - svoje prvo dijete i odmah iznenadila prekršivši važnu tradiciju.

Princeza Eugenie rodila je svoje prvo dijete. Praunuk kraljice Elizabete II. stigao je na svijet jutros, kada je u Londonu njezina unuka Eugenie sa suprugom Jackom Brooksbankom dočekala dječaka. Maleni je deveto kraljičino praunuče, a na svijet je stigao nešto prije devet sati. Dječak je 11. u redu za tron, a njegovim rođenjem roditelji su prekršili i jednu tradiciju kraljevske obitelji - Eugenie je odmah na svom Instagramu podijelila fotografiju na kojoj ona i suprug dječaka drže za ruku.

Čitajte i: Bratić široke ruke: Trudna princeza Eugenie i suprug Jack uselili u ‘kućicu‘ princa Harryja i Meghan

Ponosna mama sina je na svijet donijela u privatnoj bolnici gdje je i Meghan Markle rodila sina Archieja. Kraljica i princ Phillip oduševljeni su sretnom viješću - potvrdili su iz Buckinghamske palače i dodali da se majka i sin osjećaju odlično.

Prvo je ovo dijete princeze Eugenie i supruga joj Jacka, a ujedno i prvo unuče vojvotkinje i vojvode od Yorka.

Iako je maleni 11. u redu za kraljevski tron, maleni neće nositi imati titulu. Među prvima koji su čestitali princezi Eugeniji na rođenju sina bili su princ Charles i njegova supruga Camilla.

Čitajte i: Princeza Eugenie objavila dosad neviđene fotografije s vjenčanja i tajnih, romantičnih putovanja

Da je Eugenie trudna, otkriveno je u studenom prošle godine, kada su iz Buckinghamske palače na Instagramu objavili sretnu vijest uz čestitku Eugenie i Jacku.

Linker
18. travanj 2024 03:43