ipak je istina

Snimka koja kola društvenim mrežama otkriva što mnogi Britanci misle o Meghan

U trenutku kada je Meghan pozdravljala mnoštvo okupljeno ispred dvorca Windsor, neki u publici pokazali su vrlo očitu netrpeljivost prema njoj.

Meghan Markle i princ Harry svoje kraljevske dužnosti napustili su u ožujku 2020. i preselili se u SAD kako bi započeli novi život. No, netrpeljivost između Harryja i njegovog brata, princa Williama, morala je pasti u drugi plan i to na zahtjev njihovog oca, sada kralja Charlesa III.

Kako pišu britanski mediji, upravo je Charles zamolio svoje sinove i snahe da u ovim teškim trenucima, kada njihove bake više nema, budu jedini uz druge i pokažu jedinstvo. Nekad slavna četvorka zajedno je ispred dvorca Windsor pozdravila mnoštvo koje je ostavilo cvijeće i poruke u čast kraljice Elizabete.

No, dok je većina bila oduševljena što su im princ William, princeza Catherine i princ Harry pružili ruku, neki pojedinci su iskazali netrpeljivost prema Meghan i uopće se to nisu potrudili sakriti.

Na snimci koja ovih dana kola društvenim mrežama vidi se kako Meghan pozdravlja okupljene i rukuje se s njima, no jedna žena u mnoštvu nije htjela ni pogledati Meghan dok je ova prolazila pored nje. Žena je okrenula glavu u stranu, a kad je Meghan prošla, žena ju je podrugljivo komentirala sa svojom prijateljicom i kimala glavom u znak neodobravanja.

Na snimci se može vidjeti i kako neki povlače ruke da se ne bi rukovali s vojvotkinjom, dok neki namjerno stavljaju sunčane naočale kako bi izbjegli njezin pogled. Twitter se, kao i obično, potpuno zažario od komentara na snimku.

image

Slavna četvorka ujedinila se u čast kraljice Elizabete.

KIRSTY O‘CONNOR/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Ovo je tako briljantno britansko. Želim snažno zagrliti one dame koje nisu bile s njom u kontaktu očima, nisu imale topline prema njoj, ništa. Prazno i ​​idemo dalje!!! Dobro napravljeno", komentirali su tviteraši.

Drugi pak smatraju da je takvo ponašanje licemjerno jer zamjeraju Meghan da nije poštivala kraljicu, a onda okretanjem glave sami iskazuju nepoštovanje prema članu kraljevske obitelji.

Inače, ovo je bilo prvo javno pojavljivanje prinčeva sa suprugama otkako su Harry i Meghan napustili Veliku Britaniju. Iako je odbjegli par bio ove godine u Londonu na proslavi kraljičinog platinastog jubileja, držali su se po strani kako ne bi privlačili pažnju.

Linker
16. travanj 2024 22:45