KRALJEVSKI ODGOVOR

Šestogodišnja djevojčica pisala princu Georgeu, a onda joj je stigao Katein odgovor

Britanska vojvotkinja zna kako rastopiti srca mališana! Djevojčici koja je pisala princu Georgeu pozivajući ga na svoju rođendansku zabavu, uputila je pismo.

Preslatka priča stiže s kraljevskih dvora! Anonimna djevojčica poslala je devetogodišnjem princu Georgu pozivnicu za svoj šesti rođendan. Iako mladi član kraljevske obitelji nije mogao prisustvovati, Kate Middleton poslala je odgovor. U preslatkom pismu zahvaljuje se na ljubaznom pozivu. Prema britanskim izvorima, Kate će zadržati pismo kao uspomenu.

"Žao mi je što nam je trebalo toliko dugo da odgovorimo. Naša Kraljevska Visočanstva su iznimno zahvalna na vašem ljubaznom pozivu. Međutim, nakon što sam pažljivo razmotrili mogućnosti, jako nam je žao što Kraljevska Visočanstva nevoljko moraju odbiti poziv", samo je jedan dio pisma.

image

Pismo malene djevojčice upućeno princu Georgeu

TWITTER/SCREENSHOT

"Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea su neizmjerno dirnuti što ste se potrudili pisati njihovom sinu, princu Georgeu. Ovo je predivna gesta i Kraljevska Visočanstva šalju najtopliju zahvalnost i najbolje želje. Ipak, nadamo se da ćeš uživati ​​u svom rođendanu", poručuju s kraljevskih dvora.

Kate je na Twitteru podijelila fotografiju pisma, koju je objavila uz naslov: "Ovo je nešto predivno što ću sigurno sačuvati."

U međuvremenu, princ George nedavno je uživao u vlastitom rođendanu, kada je 21. srpnja napunio devet godina.

image

Princ William, Princeza Charlotte i Kate Middleton

CHRIS JACKSON/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA CHRIS JACKSON/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Njegova majka Kate snimila je tradiciionalnu rođendansku fotografiju tijekom obiteljskog izleta na plažu u Velikoj Britaniji prošlog mjeseca, nakon što su George i sedmogodišnja princeza Charlotte te četverogodišnji princ Louis završili sa školom.

Linker
20. travanj 2024 02:27