što se dogodilo?

Samo jedan poziv preokrenuo je naglavačke živote Meghan i Harryja

Viđali su se tada u tajnosti u Kanadi, a onda je jedne večeri zazvonio telefon...

Princ Harry i Meghan Markle dospjeli su na naslovnice u siječnju 2020. kad su odstupili sa svojih pozicija starijih članova kraljevske obitelji. Tada su ostali bez titula i brenda Sussex Royal, a da su se zaista željeli maknuti od kraljevske obitelji svjedoči to što su se preselili skroz u Los Angeles, gdje se rodilo njihovo drugo dijete, kćer Lilibet.

Pod svjetla reflektora sad ih je gurnula njihova biografija Finding Freedom, prema kojoj je njihov život naglavce preokrenuo jedan jedini poziv.

image

Meghan i Harry snimljeni su na vjenčanju prijatelja u ožujku 2017.

SBMF/MIAMIPIXX/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Taj se poziv dogodio u vrijeme kad su se u tajnosti viđali u Kanadi, a uputila ima ga je jedna od osoba s dvora s kojom je Harry bio blizak.

"Jedne noći pretkraj listopada u Kanadi, Harry je bio sretan, a sretna je bila i Meghan", prenosi The Times dio biografije.

image

Fotografi su tada ulovili njihova nježna šaputanja

SBMF/MIAMIPIXX/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Sve dok nisu primili poziv jednog od Harryjevih pomoćnika u Kensingtonskoj palači. Nisu dolazile dobre vijesti. Tabloid je doznao za njihovu vezu i pripremao je priču. Meghan i Harry bojali su se da će za 24 sata njihov dom biti okružen paparazzima", nastavlja se u knjizi.

"Imali su nešto vremena za razmišljanje, jer u Torontu nema puno paparazza, no onima iz New Yorka i Los Angelesa ne treba tako puno vremena da stignu u Kanadu, boreći se tko će snimiti prvu fotografiju sretnog para", stoji u knjizi.

image

U siječnju 2018. godine objavili su da su se zaručili

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Iako nisu imali namjeru odmah potvrditi svoju vezu, nakon što ih je jedan tabloid razotkrio, uslijedio je val ružnih komentara, zbog kojih je Harry reagirao i potvrdio da ljubi američku glumicu.

"Nije u redu to da nakon samo nekoliko mjeseci veze s njim gospođica Markle prolazi kroz takvu ‘paljbu‘‘, pisalo je u službenom priopćenju palače.

Harry je tada dodao da cijela situacija nije igra, već njihov život te da je duboko razočaran jer nije mogao zaštititi Meghan.

Bio je to tek početak, jer je Meghan vrlo brzo postala miljenica medija koji su nju i Harryja pratili, i još uvijek prate, u stopu.

Linker
11. travanj 2024 07:04