Našli su svoj mir

Prvi Božić daleko od kraljevske obitelji: Meghan, Harry i Archie izgledaju presretno na božićnoj čestitci

Iako se šuškalo da će ‘odbjegli‘ par za Božić doputovati u Veliku Britaniju, to se nije dogodilo. Umjesto toga, odlučili su blagdane provesti u miru svog doma sa svojim 18-mjesečnim sinom.

Iako su pokazali da itekako mogu i znaju kršiti kraljevska pravila i tradiciju, Meghan Markle i princ Harry ipak njeguju neke običaje. Par koji proteklu godinu živi dalje od ostatka britanskog dvora sa svojim sinom Archiejem, objavio je svečanu božićnu čestitku.

Ovo je njihov prvi zajednički Božić u SAD-u otkako su se preselili 'preko bare' jer su željeli miran život, bez konstantnog propitkivanja i kritiziranja od strane britanskih medija i kraljevske obitelji.

Kako više nisu aktivni na svom službenom Instagram profilu, čestitku su s javnošću podijelili na društvenim mrežama dobrotvorne organizacije Mayhew. Na čestitci Meghan, Harry i Archie, koji je već podosta narastao, poziraju u vrtu u svom novom domu, a društvo im prave i dva Meghanina psa.

Iako slika izgleda kao da je rađena nekom slikarskom tehnikom, zapravo se radi o kompjuterski obrađenoj fotografiji koju je ranije ovog mjeseca snimila Meghanina majka Doria.

"Ove smo godine kao obitelj donirali financijska sredstva prema nekoliko dobrotvornih organizacija, imajući upravo vas na umu. Od lokalne kalifornijske organizacije koja pomaže obiteljima u izlasku iz beskućništva, do dvije organizacije u Velikoj Britaniji, čiji smo pokrovitelji: jednu koja podržava dobrobit životinja i zajednice, a drugu, memorijalni fond za dragog prijatelja koji pomaže u obrazovanju djece i borbi protiv siromaštva u Ugandi, podržali smo njihov rad u ime svih vas", istaknuto je uz čestitku.

image
Meghan Markle i princ Harry.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Fanovi Harryja i Meghan bili su oduševljeni čestitkom jer je na njoj i posebno božićno drvce za koje je upravo Archie biroa ukrase. Drvce će se nakon blagdana ponovno zasaditi na otvoreno.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa odstupili su od svojih kraljevskih dužnosti u ožujku ove godine, nakon što su u siječnju objavili kako žele postati financijski neovisni i živjeti mirnijim životom. Sada žive u novom domu u Montecitu u Santa Barbari, Kalifornija te naporno rade u sklopu svoje humanitarne udruge Archewell, ali i na budućim dokumentarcima u suradnji s Netflixom.

Linker
19. travanj 2024 16:52