Sve je u dojmu

Procurili detalji snimanja Netflixovog dokumentarca: Meghan i Harry imali su specifične zahtjeve

U mailovima koji su procurili u javnost, vidljivo je da su kraljevski par Meghan Markle i princ Harry od svojih suradnika tražili ekstremne uvjete.

Mailovi koji su procurili u javnost prikazuju da su Meghan Markle i princ Harry činili sve da ih se u javnosti prikaže onako kako oni to zahtijevaju. Markle i Harry su za snimanje dokumentarca na Netflixu o njima dali stroge upute svom timu, a mailovi su sada procurili u javnost. Putem e-maila, slali su im kako se točno moraju ponašati u njihovoj blizini, a poruke su prikazivale da Meghan radi neprestano kako bi par bio što bolje prikazan u dokumentarcu.

Njihovi suradnici su naime u jednoj školi u New Yorku morali postaviti ukrasne jastučiće i tepih kako bi Meghan bila zadovoljna, a osoblje je također moralo pisati priopćenja i dogovarati posjete školama. Mailovi su također otkrili da supružnici imaju poseban popis za medije koji hvale Meghan. Britanski tabloidi su bili zabranjeni na događajima kojima su oni prisustvovali. Malovi su pokazali da su učenici i profesori osnovne škole u Harlemu zamoljeni da potpišu obrasce koji im zabranjuju da razgovaraju o projektu snimanja dokumentarca ili da daju negativne komentare o slavnom paru koji je bio u posjetu škole.

image
GEOFF PUGH/SHUTTERSTOCK

Dijelovi iz dokumentarca nastali su tijekom Meghanine i Harryjeve turneje po New Yorku 2021. godine, a sam put ih je trebao prikazati kao svjetske vođe jer su u Ujedinjenim narodima držali govor o pravednosti cjepiva. Na put ih je pratila i snimateljska ekipa, a kako Daily Mail prenosi, planovi za putovanje su bili dogovoreni već šest mjeseca unaprijed.

image
KIRSTY O‘CONNOR/WPA POOL/SHUTTERSTOCK

Netflixov dokumentarac "Harry & Meghan" iznio je niz otkrića, gdje se Meghan prisjetila svoje prve prijetnje smrću. U dokumentarcu je princ istaknuo i da je zabrinut za sigurnost svoje obitelji, a prisjetio se i svoje pokojne majke princeze Diane. "Moja mama definitivno je većinu svojih odluka, ako ne i sve, donosila iz srca, i ja sam sin svoje mame", rekao je Harry u dokumentarcu tada. U filmu se također uspoređivala Meghanina priča s onom od Diane, gdje je ona istaknula da joj je život odjedanput bio preplavljen tabloidima. Za dokumentarac su dobili između 100 i 150 milijuna američkih dolara od Netflixa, a projekt je dobio i dosta kritika od javnosti. Naime, obožavatelji kraljevske obitelji nisu podržali Harryja u naumu da prikaže svoj privatni život jer je iz kraljevske obitelji otišao upravo kako bi stekao privatnost. Također dosta obožavatelja se nije svidjela činjenica da je dokumentarac prikazan samo nekoliko mjeseci nakon smrti kraljice Elizabete.

Linker
20. travanj 2024 20:56