POŽALIO SE

Princu Harryju smetaju naklapanja o svađi s Williamom: ‘Usredotočite se na kraljicu‘

Izvor je za britanske medije ispričao kako se Harry prošlog tjedna požalio prijatelju jer javnost, po njegovu mišljenju, nije dovoljno usredotočena na kraljičin odlazak.

Princu Harryju smeta što su za vrijeme razdoblja žalovanja za kraljicom Elizabetom II. mnogi i dalje najviše usredotočeni na njegovu svađu s princem Williamom, piše The Times of London.

Neimenovani izvor ispričao je kako se princ Harry prošlog tjedna požalio prijatelju jer javnost, po njegovu mišljenju, nije dovoljno usredotočena na kraljičin odlazak.

image

Prinčevi William i Harry na sprovodu kraljice Elizabete II.

BBC/FERRARI/PROFIMEDIA

“Ljudi jednostavno trebaju prestati pričati o svim tim stvarima i usredotočiti se na moju baku”, navodno je izjavio vojvoda od Sussexa.

Drugi izvor tvrdi kako princ od Walesa William dijeli Harryjevo mišljenje te da se također trudi ponašati što prikladnije kako bi odao počast pokojnoj kraljici.

"William promišlja o svojoj tuzi i smrti svoje bake, umjesto da sjedi i rješava svoj odnos s Harryjem", rekao je upućeni izvor i dodao kako braća daju sve od sebe da izglade nesuglasice.

Način na koji pojedini mediji pristupaju neslaganjima u kraljevskoj obitelji navodno jako opterećuje Williama, tvrdi izvor. Svađe između dvojice prinčeva već godinama pune novinske stupce, a čini se kako su se zbog Harryjeva odlaska u SAD 2020. godine braća još više udaljila.

Nagađanja o njihovu narušenom odnosu Harry je potvrdio u intervjuu s Oprah Winfrey u ožujku 2021. godine, samo mjesec dana nakon što su Sussexi trajno odstupili sa svojih kraljevskih dužnosti.

"Volim Williama svim srcem. Zajedno smo prošli kroz pakao i imamo zajednička iskustva, ali smo na različitim putevima”, izjavio je tada Harry.

Linker
13. travanj 2024 17:09