SPLASH/PROFIMEDIA
Opet je otišla

Princeza Charlene ima ozbiljnijih problema? Albert priznao da je umorna i to ‘ne samo fizički‘

Zbog zdravstvenih pitanja princeza Charlene neće prisustvovati svečanostima za obilježavanja Nacionalnog dana Monaka 19. studenog.

Zbog zdravstvenih pitanja princeza Charlene neće prisustvovati svečanostima za obilježavanja Nacionalnog dana Monaka 19. studenog.

Tek što se vratila u Monako, princeza Charlene, opet je nekamo otišla, no kako se čini iz riječi njenog supruga princa Alberta - ovog puta nije daleko. Očito se nešto ozbiljno događa sa zdravljem supruge monegaškog vladara, no o detaljima još uvijek neće potpuno otvoreno. Kneginja Charlene i njena kretanja prekrivena su velom tajni, jedino što je njen suprug otkrio jest da je opet napustila Monako - unatoč što se tek vratila nakon desetomjesečnog izbivanja. Njegove riječi mnogi su protumačili da njegova supruga vodi bitku za mentalno zdravlje.

Princ Albert (63) je u razgovoru za Monaco-Matin potvrdio kako je njegova 43-godišnja supruga napustila kneževinu te da boravi na tajnoj lokaciji te da se tamo "oporavlja od umora". Njena krhkost primijeti se i na fotografijama, a sada je potvrđeno da je kneginja opet otišla od supruga i njihovih šestogodišnjih blizanaca.

image

Princeza Charlene nakon povratka u Monako

DDP USA/PROFIMEDIA

"Bolje je, no i dalje treba odmor i mir. Nije u kneževini, ali moći ćemo je posjetiti vrlo brzo. Zbog diskrecije ne mogu vam reći više. Javio joj se umor, koji nije samo fizički, a koji se može izliječiti jedino kroz period odmora i nadzora", kazao je princ Albert. Zbog zdravstvenih pitanja princeza Charlene neće prisustvovati svečanostima za obilježavanja Nacionalnog dana Monaka 19. studenog.

Čitajte i: Nakon dugih šest mjeseci princeza Charlene napokon se vratila kući i to u pratnji omiljenog četveronožnog prijatelja

Dodao je da su njihova djeca Jacques i Gabriella, patili zbog majčinog odsustva, no to je on kompenzirao tako da je preuzeo aktivniju ulogu u njihovim životima. Na pitanje koliko mu je bilo teško balansirati između vođenja države i uloge oca, odgovorio je vrlo odlučno.

Obitelj na prvom mjestu

"Za mene je to vrlo jednostavno, moj prioritet je moja obitelj. Ovo je vrlo važno vrijeme u dječjim životima - ono kako odrastaju pomaže im kako će vidjeti svijet. I ako je jedan od roditelja odsutan zbog medicinskih razloga, drugi treba biti tamo za njih", kazao je i dodao da su mu mnogi prijatelji rekli kako žale što zbog posla nisu bili više uz djecu u neko doba te da on ne želi imati takva žaljenja.

Princeza Charlene se nakon višemjesečnog izbivanja prije desetak dana konačno vratila iz Južnoafričke Republike u Monako. Doletjela je avionom, nakon noćnog leta dugog deset sati osim golemog buketa cvijeća, dočekao suprug, princ Albert i njihovi šestogodišnji blizanci, princ Jacques i princeza Gabriella.

Čitajte i: Suprug ‘najtužnije‘ princeze: ‘Charlene je spremna prošvercati se brodom da se vrati u Europu‘

Linker
26. travanj 2024 06:18