KRATKI SUSRET

Prinčevi Harry i William nisu stigli izgladiti odnose: ‘Meghan ga je natjerala da se odmah vrati‘

Unatoč nadanjima mnogih da će prinčevi William i Harry konačno izgladiti odnose na svečanosti otkrivanja spomenika Lady Di, to se nije dogodilo jer se prema pisanju stranih medija Harry već vratio u Ameriku.

Mnogi su se nadali da će dolazak princa Harryja u domovinu značiti i ponovno zbližavanje s bratom, princom Williamom, no to se nije ni stiglo dogoditi!

Prije dva dana, na 60. obljetnicu rođenja Lady Di, princ Harry je doputovao iz Amerike kako bi prisustvovao na Svečanoj ceremoniji u vrtu Kensingtonske palače gdje su otkrili spomenik nikad prežaljene princeze.

Čitajte i: Otkriveno što su zaraćena braća Harry i William govorila na otkrivanju kipa pokojnoj majci

Tamo je, naravno, bio i njegov brat, princ William s kojim se prije toga posljednji put vidio u travnju, pa su se svi nadali da će braća ovom prilikom izgladiti odnose.

image
Prinčevi na svečanosti.
DOMINIC LIPINSKI/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

To se ipak nije dogodilo jer se princ Harry prema pisanju magazina Hello, već vratio u Ameriku gdje su ga dočekali supruga Meghan Markle i djeca - dvogodišnji Archie i jednomjesečna Lilibet Diana.

Čitajte i: Veliki dan za kraljevsku obitelj: Prinčevi Harry i William otkrili kip princeze Diane

"Meghan je za vrijeme Harryjevog izbivanja iz Amerika preminuo ujak i ona ga je natjerala da se odmah vrati nazad kako bi bio uz nju u teškim trenutcima", ispričao je neimenovani izvor za Hello magazin.

Jedini zajednički trenutak koji su prinčevi proveli bio je onaj prilikom otkrivanja spomenika, kada su ponovno izgledali poput prave braće.

image
Vjerodostojan prikaz Lady Di.
GUY BELL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Njihov govor tijela je bio gotovo identičan, zrcalili su jedan drugoga. To dokazuje njihovu duboku povezanost. Na trenutke nisu mogli sakriti nervozu, a bilo je očito i da su vrlo oprezni jer su bili svjesni će ljudi čitati njihov govor tijela. Nije bilo razmjene manjih, mrkih pogleda niti ičega sličnog", pojasnila je stručnjakinja za britanske medije.

Linker
20. travanj 2024 14:05