i-Images / Eyevine / Profimedia
Čestitke!

Princ William slavi 38. rođendan: Dar koji je dobio od Kate potpuno će vas raznježiti

Nasljednik britanske krune rođendan će provesti u ljetnikovcu Norfolk, gdje se sa svojom obitelji povukao u izolaciju, a njegova supruga priredila mu je posebno iznenađenje.

Vojvoda od Cambridgea danas, 21. lipnja, slavi 38. rođendan. Od samozatajnog dječarca koji je uvijek bio mirniji od svoga brata Harryja, danas je elokventan i naočit muškarac, suprug i otac troje predivne djece. Njegova supruga Kate Middleton svaki rođendan članova svoje obitelji obilježi posebnim trenutkom - fotografiranjem, a za Williamov dan s javnošću je podijelila najnovije fotografije.

Kate ju je snimila u Anmer Hallu ranije ovog mjeseca, a na njoj prinčevi George i Louis te princeza Charlotte poziraju uz oca te su svi odlično raspoloženi. Na Twitteru su također podijelili još jednu na kojoj se opušteno igraju i valjaju po travi s Williamom.

Najviše pažnje privukao je princ Louis koji je nevjerojatno puno narastao od kad smo ga zadnji put vidjeli te neodoljivo podsjeća na svog starijeg brata Georgea.

Kate i William odmah su na početku pandemije preselili u Norfolk te tamo planiraju ostati dok se situacija potpuno ne smiri. Ipak, nisu se povukli sa službenih dužnosti već pomažu lokalnim obrtnicima i humanitarnim organizacijama.

Čitajte i:

Princ William priznao je porok iz karantene: I njega muče problemi sasvih običnih ljudi

Emotivan obiteljski trenutak mogla je uhvatiti samo Kate: George i Charlotte već mijenjaju svijet

William o gubitku majke: 'Ta trauma te zaskoči kada dobiješ svoje dijete, a nitko ti ne može pomoći'

Pismo princa Williama otkrilo da je zakopao ratnu sjekiru: Zbog majke braća zaboravila nesporazume

Odlična proljetna haljina Kate Middleton odmah je rasprodana, ali našli smo nekoliko sličnih modela

Linker
18. travanj 2024 23:23