Princ William i Kate Middleton stižu na misu u Westminstersku opatiju 9. ožujka 2020. godine
 Getty Images
Osvrnuo se na pandemiju

Princ William donedavno se šalio na račun koronavirusa, no sad se ipak malo zabrinuo

Član britanske kraljevske obitelji osvrnuo se na širenje koronavirusa i istaknuo važnost Povjerenstva za hitne slučajeve koji pomaže pogođenima tragedijama.

Princ William i Kate Middleton progovorili su o širenju koronavirusa diljem Velike Britanije i svijeta. Škola koju pohađaju njihova djeca - princ George i princeza Charlotte, zatvorena je zbog straha od širenja epidemije među djecom i zaposlenicima. U videu koji je objavljen na službenoj Instagram stranici Kensingtonske palače, princ William osvrnuo se na epidemiju, rekavši kako je njihov narod oduvijek u nevolji surađivao i pokazivao pravo zajedništvo.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Od studentice do buduće kraljice: Evo kako je stil Kate Middleton evoluirao s godinama

Princ William osvrnuo se na situaciju koja je pogodila Veliku Britaniju

"Način na koji lokalne zajednice pomažu pogođenima pokazuje do kraja naše vrijednosti i prirodu. Želja javnosti da pomogne u tragičnim događajima treba biti vođena na najbolji mogući način - zato je Povjerenstvo za hitne slučajeve (The NET) toliko važno", objavio je između ostalog princ William. Organizacija je to koja pomaže prikupljati sredstva za potrebite i najpogođenije u ovoj situaciji, na nju se naslanjaju lokalne zajednice koje u svojim sredinama pomažu potrebitima.

Gdje je nestala bratska ljubav? Šogorice se besramno ignoriraju, a ni braća nisu u boljim odnosima

LONDON, ENGLAND - MARCH 09: Catherine, Duchess of Cambridge and Prince William, Duke of Cambridge depart the Commonwealth Day Service 2020 at Westminster Abbey on March 09, 2020 in London, England. The Commonwealth represents 2.4 billion people and 54 countries, working in collaboration towards shared economic, environmental, social and democratic goals. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images
Kate Middleton i Princ William na misi u Westminsterskoj opatiji u Londonu 9. ožujka ove godine

Donedavno se na račun koronavirusa šalio

Princ William i supruga Kate Middleton nedavno su bili na turneji u Irskoj i tada se na račun koronavirusa princ još uvijek šalio, a okupljene je na jednom događaju u govoru pitao čini li im se da je sve medijski prenapuhano. U tom trenutku zaista se činilo tako, tada je Irska imala svega 2 potvrđena slučaja, a Velika Britanija 51. U međuvremenu se dogodio kaos, a sve škole, uključujući i onu koju pohađaju njihovi sin i kćer zatvoreni su zbog širenja virusa.

Linker
17. travanj 2024 00:24