U dobroj formi

Princ pokazao mišiće: Dok njegov brat u SAD-u priča protiv kraljevskog odgoja, Williamu konačno krenulo u domovini

Sin princa Charlesa i pokojne Lady Di, primio je svoju dozu i poslao poruku onima koji marljivo rade na procjepljivanju nacije.

S britanskog dvora izmjenjuju se sretne i one malo manje sretne vijesti, tako ih je nedavno šokiralo iskreno priznanje princa Harryja da je odrastao u zlanom kavezu. Iako službeno nitko nije reagirao na Harryjeve izjave, kao nakon intervjua s Oprah - kada je starii brat William porekao da su rasistička obitelj - to ne znači da se neće nekom simboličnom prigodom osvrnuti na optužbe o psihički okrutnom odgoju.

Za sada je princ William preuzeo taktiku 'mudre šutnje' te je nakon nekoliko dana odlučio skrenuti pozornost na zdravlje, ali ono fizičko. Naime, britanski prijestolonasljednik otkrio je da je primio cjepivo protiv koronavirusa.

Na službenom Instagram profilu podijelio je fotografiju na kojoj se vidi da prima cjepivo. "U utorak sam primio moju prvu dozu cjepiva protiv Covida-19. Svima onima koji rade na procjepljivanju - hvala vam na svemu što ste učinili do sad i što nastavljate raditi", poručio je William.

Čitajte i: Nije podnosio život pod stalnim nadzorom! Princ Harry otkrio razloge raskida s kraljevskom obitelji

Situacija se tek smirila

S medicinskom maskom preko lica princ je pokazao da je zavrnuo rukave, a svima su - više od poruke o cijepljenju - pažnju odvukli njegovi definirani mišići bicepsi na ruci. Što je izazvalo lavinu reakcija i komentara, onih koji su hvalili prinčevu formu i utreniranost.

Tek što su se smirile strasti na relaciji princ Harry i ostatak kraljevske obitelji, mlađi je kraljević ponovno uzburkao javnost svojim medijskim istupima. Harry je u razgovoru s Daxom Shepardom na podcastu Armchair Expert objasnio zašto se početkom lanjske godine odlučio na radikalan prekid s dotadašnjim životom i dramatično preseljenje sa svojom obitelji u Sjedinjene Države.

Svakodnevicu u kraljevskoj palači pod stalnim nadzorom javnosti, osiguranja i agenata tajne službe, te članova obitelji opisao je kao kombinaciju filmskih prizora iz 'Trumanovog showa' i života u zoološkom vrtu.

Linker
24. travanj 2024 15:03