PRINOVA U OBITELJI

Prigodan izbor: Otkriveno ime kćeri Pippe Middleton

Malena Rose, kći Pippe Middleton i Jamesa Matthewsa, rođena je početkom lipnja.

Rođena je početkom lipnja kad su ruže u Velikoj Britaniji u punom cvatu, pa su joj roditelji Pippa Middleton (38) i James Matthews (46) odabrali prigodno ime - Rose.

Malena Ruža, što je hrvatski prijevod imena nećakinje vojvode i vojvotkinje od Cambridgea, njihovo je treće dijete: u listopadu 2018. postali su roditelji sina Arthura, a jednogodišnja kći Grace rođena je u ožujku 2021.

image

James Matthews i Pippa Middleton uživali su u predstavi ‘Luzia‘ Cirquea Du Soleila u Royal Albert Hallu početkom godine

JACK DREDD/SHUTTERSTOCK

Djevojčica je na svijet došla u rodilištu Lindo Wing bolnice St. Mary‘s, gdje je rođeno i sve troje djece vojvode i vojvotkinje od Cambridgea: 9-godišnji princ George, 7-godišnja princeza Charlotte i 4-godišnji Louis.

image

Doba obiteljske sreće: vojvotkinja od Cambridgea, Meghan Markle i Pippa Middleton u kraljevskoj loži u Wimbledonu 2019.

JAMES MARSH/BPI/SHUTTERSTOCK

Usprkos visokoj trudnoći Pippa Middleton je prisustvovala gala svečanosti ‘Party at the Palace‘ povodom platinastog jubileja kraljice Elizabete II., na koji je došla sa suprugom Jamesom Matthewsom, investicijskim menadžerom i bivšim profesionalnim vozačem, svojim bratom Jamesom Middletonom i šogoricom Alizee Thevenet.

image

Pippa Middleton i James Matthews vjenčali su se u crvki St Mark‘s u Englefieldu 2017.

SHUTTERSTOCK

Iz krugova bliskih obitelji doznaje se kako supružnici planiraju skoro preseljenje u Bucklebury u Berkshireu, gdje žive Pippini roditelji.

image

Pippa Middleton je mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

Tako će u svakom trenutku moći računati na njihovu pomoć i baka servis, a njihov novi dom nalazi se svega pedesetak minuta vožnje od Windsora, u kojem Kate i William provode ljetni odmor i slobodne dane sa svojom djecom, pa će se svih šestero bratića i sestrični moći češće igrati zajedno.

Linker
23. travanj 2024 13:18