JASON POHUSKI/BMR/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
loši odnosi

Pomirenja nema na vidiku: Princ Harry ne želi doći na proslavu očevog 75. rođendana

Još uvijek je vrlo napeto na relaciji između sina i oca, pa tako odbjegli vojvoda od Sussexa ne namjerava doći na proslavu očevog rođendana iako je dobio službeni poziv.

Još uvijek je vrlo napeto na relaciji između sina i oca, pa tako odbjegli vojvoda od Sussexa ne namjerava doći na proslavu očevog rođendana iako je dobio službeni poziv.

U domu britanskog kralja Charlesa III., raskošnoj londonskoj palači Clarence, 14. studenog priprema se proslava njegovog 75. rođendana, a sigurno je da na njoj neće prisustvovati njegov mlađi sin, princ Harry.

Iako je odbjegli vojvoda od Sussexa dobio poziv za slavlje, kako tvrde izvori za Daily Mail, dolazak u London ne pada mu na pamet. Navodno se odnosi između njega i oca nimalo nisu popravili pa se tako nisu vidjeli ni kada je princ početkom rujna bio u britanskoj prijestolnici kako bi odao počast pokojnoj baki, kraljici Elizabeti II. na prvu godišnjicu njezine smrti.

image

U nepovratnim danima sreće i ljubavi: William, Camilla, Charles i Harry

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Naime, tada je Charles s Camillom bio u škotskoj rezidenciji u Balmoralu gdje je kraljica i preminula i uputio mu je poziv da mu se pridruži, no on je to odbio i baki se naklonio na njezinom odru u kapelici u sklopu Buckinghamske palače. Tako je Harry u samo dva mjeseca odbio dva očeva poziva da se sretnu i bar malo izglade razmirice. A njih ima uistinu mnogo. Možda je i ovaj poziv za rođendan samo forma bez iskrene želje, je kraljevska palača nije službeno niti spomenula, niti princu Harryju 15. rujna čestitala njegov 39 rođendan.

image

Navodno je Meghan uzrok loših odnosa Harryja s obitelji

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Raskol u kraljevskoj obitelji krenuo je kada su Harry i Meghan odlučili napustiti službene dužnosti u kraljevskoj obitelji i preseliti se u Ameriku. Dodatno ulje na vatru dolili su intervjuom koji su dali Oprah Winfrey, a Harryjevi memoari Spare tu su vatru samo rasplamsali. Navodno je Charlesa uvrijedilo i kako je njegov sin opisao njegovu ljubljenu Camillu ustvrdivši da je današnja britanska kraljica - pratilja proračunata i da je ona ta koja je mnoge dvorske tajne koje su se ticale njega i njegovog brata Williama otkrivala medijima.

Linker
26. travanj 2024 21:14