SHUTTERSTOCK/CANVA
Princ iza objektiva

Palača stala na kraj glasinama: Objavili prvu fotografiju Kate Middleton nakon operacije

Na fotografiji se princeza od Walesa nalazi u društvu svoje djece, a fotografiju je snimio njezin suprug, princ William.

Na fotografiji se princeza od Walesa nalazi u društvu svoje djece, a fotografiju je snimio njezin suprug, princ William.

Već tjednima zdravstveno stanje Kate Middleton glavna je tema na internetu. Mnogi se pitaju što je s princezom od Walesa, a pojavile su se i neke teorije zavjere. Izgleda da su u palači Kensington odlučili stati na kraj glasinama pa su na Instagramu objavili prvu fotografiju princeze otkako se podvrgnula operaciji abdomena sredinom siječnja. Na fotografiji se 42-godišnja Kate nalazi u društvu svoje djece - s princom Georgeom princom Louisom i princezom Charlotte, a fotografiju je snimio njezin suprug, 41-godišnji princ William. "Hvala svima na lijepim željama i kontinuiranoj podršci tijekom posljednja dva mjeseca. Svima želim sretan Majčin dan", objavljeno je 10. ožujka, kada se slavi majčinstvo u Ujedinjenom Kraljevstvu na kraju poruke koju je vojvotkinja potpisala s "C", prvim slovom svoga imena.

Ova fotografija dolazi samo dva dana nakon njihove posljednje objave na X-u, nekadašnjem Twitteru, za Dan žena. "Sretan Međunarodni dan žena! Danas, kao i svaki dan, slavimo utjecaj nevjerojatnih žena", započinje čestitka na profilu "The Prince and Princess of Wales". U nastavku su objavljivali fotografije snažnih žena koje su snimljene u proteklih godinu dana, a među njima se našla i sama princeza, koja u posljednje vrijeme izaziva brigu javnosti zbog operacije na kojoj je bila. Kako su na društvenoj mreži objavljene njezine stare fotografije, obožavatelji su odmah počeli nagađati da je njezino zdravstveno stanje gore nego što se mislilo jer od operacije i povratka u Windsor nema nijedne recentne fotografije.

Naime, princeza je viđena samo jednom nakon operacije abdomena i nije se planirala izlagati javnosti do iza Uskrsa. Tako je bar glasila službena izjava glasnogovornika iz Kensingtonske palače u siječnju, u kojoj je i objavljeno da se supruga prijestolonasljednika zbog zahvata do daljnjeg povlači iz svih protokolarnih dužnosti te da ju do uskršnjih blagdana sigurno nećemo vidjeti u javnosti.

"Operativni zahvat bio je uspješan i očekuje se da će princeza od Walesa na bolničkom liječenju biti zadržana idućih deset do četrnaest dana, nakon čega će biti otpuštena na kućnu njegu. Prema preporuci liječničkog tima otkazat će sve svoje protokolarne i druge dužnosti do travnja ove godine", stajalo je u izjavi. Palača je kasnije potvrdila da se princeza 29. siječnja vratila na imanje u Windsoru, gdje se oporavlja u društvu svoje djece.

Linker
26. travanj 2024 22:20