Kraljevska njega

Ovi su kozmetički proizvodi zaslužni za izgled Elizabete Druge. Nekima je vjerna desetljećima

Vrhunska hidratacija i decentni make-up kombinacija je koje se vitalna vladarica ne odriče. Neke je kozmetičke favorite odabrala još na krunidbi.

Platinasti jubilej najdugovječnije vladarice Ujedinjenog Kraljevstva povećao je zanimanje za baš sve u vezi s Britancima obožavanom kraljicom, pa logično i za proizvode kojima njeguje kožu. Može se reći da niti u svojoj 96. godini i nakon 70 godina vladavine u kompliciranim vremenima Elizabeta II nema previše bora te da joj lice i dalje izgleda živahno. Koje su sve dvorske tajne metode njege za to zaslužne nije poznato, no doznalo se za proizvod koji bi mogao biti kraljičin trik broj jedan u njezi kože.

image

Elizabeth Arden Eight Hour Cream dubinski hidratizira kraljičinu zahtjevnu kožu

Kvaliteta visoka, cijena razumna

Prema tekstu koji je nedavno objavio portal Bustle, predstavnik za tisak kozmetičke kuće Elizabeth Arden potvrdio je da brend surađuje s Angelom Kelly, dizajnericom i kraljičinom višom asistenticom te se govorka da je kraljičina koža i dalje besprijekorna zbog redovite upotrebe legendarne kreme Elizabeth Arden 8 Hour Cream. Ta krema dubinski vlaži i štiti kožu, a učinak traje čak osam sati. Pored toga, daje sjaj obrazima, pomaže oblikovanju obrva, njeguje suhe ruke, zaglađuje zanoktice... Poznato je da Elizabeta II nije rasipna, pa se ova krema vjerojatno uklapa u dvorski budžet za kozmetiku – tubica od 50 ml stoji 25 dolara.

image

Lak za nokte Essie Ballet Slippers Elizabeta Druga koristi dulje od 30 godina

FOTOGRAFIJE:

Kad je nešto dobro, ne mijenjaj

U kozmetičkoj liniji Njezina Veličanstva je i klasični nude lak za nokte, točnije lak Essie Ballet Slippers kojem je vjerna dulje od 30 godina. Cijena? Devet dolara. Neizostavan je i gel za tuširanje i kupku svježeg mirisa, kao što je Orange & Bergamot Bath luksuznog britanskog brenda Molton Brown. Bočica od 300 ml stoji 25 funti.

image

Mirisni gel Molton Brown za luksuzno tuširanje

image

Clarinsov ruž od krunidbe do platinastog jubileja i dulje

Kraljičin zaštitni znak je bogati ružičasti ruž za usnice. Clarinsov Joli Rouge Lipstick boje 713 Hot Pink (stoji 23 funte) varijanta je boje ruža koji je ta pariška kozmetička kuća kreirala posebno za Elizabetinu krunidbu kako bi bio u potpunosti usklađen s garderobom.

Linker
13. travanj 2024 13:41